Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Deputatul Cătălin Teodorescu și Mihai Rotaru, aduși cu mandat la DNA

Deputatul Cătălin Teodorescu și Mihai Rotaru, aduși cu mandat la DNA

scris de B.C.R
14 afisari

Deputatul Cătălin Teodorescu și Mihai Rotaru, principalul acționar de la CS Universitatea Craiova, au fost aduși, joi, cu mandat la DNA pentru a fi audiați într-un nou dosar privind acordarea de despăgubiri de către ANRP.

dnaProcurorii DNA — Structura Centrală audiază joi persoane într-un dosar având ca obiect plata unor despăgubiri de ANRP către Mihai Rotaru, principalul acționar de la CS Universitatea Craiova, au declarat pentru Agerpres surse judiciare.

Potrivit surselor citate, ar fi vorba de o sumă de aproximativ 109.000.000 lei acordată acestuia de către Comisia ANRP, condusă de Crinuța Dumitrean, pentru un teren din Pitești.

Aceleași surse susțin că Mihai Rotaru ar fi cumpărat drepturile litigioase de la o persoana care se judeca cu Primăria Pitești de 8 ani, iar după ce drepturile au fost vândute în 6 luni acesta ar fi primit de la ANRP despăgubirile.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult