Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Deputatul Ion Diniță poate fi arestat. Camera Deputaţilor a aprobat cererea ministrului Justiţiei

Deputatul Ion Diniță poate fi arestat. Camera Deputaţilor a aprobat cererea ministrului Justiţiei

scris de A.H.
14 afisari

Cererea ministrului Justiției privind încuviințarea arestării preventive a deputatului PC Ion Diniță a fost aprobată marți de plenul Camerei Deputaților cu 274 voturi pentru și 55 împotrivă.

Deputatul Ion Diniță poate fi arestat

Deputatul Ion Diniță poate fi arestat

Votul a fost secret cu bile iar liderii grupurilor PSD, PNL și PDL au anunțat că deputații lor vor vota cu bilele la vedere.
În 27 octombrie, deputaţii nu au reuşit să se pronunţe prin vot asupra cererii de încuviinţare a arestării preventive a deputatului Ion Diniţă, şedinţa de plen fiind suspendată din lipsă de cvorum, după ce preşedintele Camerei Valeriu Zgonea a precizat că erau prezenţi doar 152 de parlamentari.

Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) a cerut aviz de la Camera Deputaţilor pentru încuviinţarea reţinerii şi a propunerii de arestare preventivă a deputatului Ion Diniţă, acuzat de complicitate la abuz în serviciu şi dare de mită în dosarul preşedintelui CJ Braşov, Aristotel Căncescu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult