Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Deputatul Mircea Roșca a fost reținut

Deputatul Mircea Roșca a fost reținut

scris de B.C.R
62 Afisari

Deputatul PNL Mircea Roşca a fost reţinut miercuri seară. Liberalul a ajuns în faţa procurorilor anticorupţie de la Ploieşti, după ce aproape șase ore i-a fost percheziţionată casa din Comarnic. Iar după mai multe ore de audieri, s-a emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore.
mircea-rosca-Potrivit avocatului său, Alexandru Șerban, ordonanța de reținere a fost emisă la ora 23,15.

Șerban a explicat că procedura este una normală, având în vedere faptul că deputatul a solicitat ridicarea imunității parlamentare.

Mircea Roșca a fost scos încătușat din sediul DNA declarând că aceasta este o procedură pe care o respectă și că are încredere în justiție ”până la capăt”.

Procurorii anticorupție au efectuat miercuri percheziții la locuința din Comarnic a lui Roșca după ce Camera Deputaților a aprobat marți cererea ministrului Justiției privind percheziția domiciliară, reținerea și arestarea preventivă a deputatului liberal. Perchezițiile s-au încheiat după mai mult de cinci ore.

Mircea Roșca este cercetat pentru trafic de influență într-un dosar în care mai sunt cercetați sub control judiciar și vărul acestuia Adrian Rotilă, dar și președintele PNL Azuga Gabriel Popescu, acuzați de cumpărare de influență și dare de mită.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult