Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei UPDATE.Sex la TSD. Povestea unei manechine, care a scăpat din bordelul Babylon

UPDATE.Sex la TSD. Povestea unei manechine, care a scăpat din bordelul Babylon

scris de Ziua Veche
134 afisari

UPDATE vineri 09.30: O orădeancă în vârstă de 23 de ani, manechin cu numeroase apariţii în reviste pentru bărbaţi, a povestit, în exclusivitate pentru Adevărul de Seară Oradea, cum a fost racolată pentru a se prostitua în Austria si cum a reuşit să evadeze din bordelul Babylon din Viena.

 

 „La sfârşitul verii lui 2007 am participat, alături de mai multe fete din Oradea, la concursul Miss Models România, organizat de către Cornel Costan de la Diva Models ?i Ion Tămârjan alias Terra, de la Star Models. M-am clasat pe locul trei şi am primit drept premiu un book profesionist, la Viena”, îşi aminte?te orădeanca, acum femeie căsătorită. „La câteva luni după, am plecat la Viena. Venise Terra cu maşina după mine, orădeanca Daniela Ruscaş şi alte două fete. Eu am vrut să merg cu maşina personală dar Terra ?i Toth Amelia, de la agen?ia Ami Art, au insistat să merg cu Terra”, spune manechinul care, pentru orice eventualitate, şi-a luat cu ea atât buletinul, cât şi paşasportul. „Mi s-a părut suspect că au insistat să nu spun nimănui, nici măcar iubitului meu, unde sunt cazată”, spune orădeanca. „Ca să ieşi din ceea ce ini?ial am crezut că e un hotel trebuia să suni la o uşă, ca să şi se deschidă”, îşi aminte?te tânăra. 

Costan a vrut s-o testeze primul 

„În prima noapte acolo Cornel Costan a încercat să mă violeze. Mă tot trăgea, m-a lovit la picior şi m-a bruscat. Fiindcă am refuzat să mă culc cu el, m-a scos din cameră, să dorm la garderobă. De acolo am reuşit să fug în oraş, dar Terra a venit după mine şi m-a convins să mă întorc, spunându-mi că a doua zi mă va duce acasă. Mi-a spus că planul lor a fost să mă aducă la Babylon, convinşi că, la fel ca Daniela Rusca?, voi accepta să mă prostituez„, relatează orădeanca. În urma refuzului de a face sex pe bani, manechinul orădean, alături de o anumită Alina, care de asemenea refuzase „afacerea”, a fost trimisă la gară, cu bagaje cu tot. 

A făcut agentia de ruşine 

De la întoarcerea la Oradea, sursa Adevărul de Seară nu a mai ţinut legătura cu Daniela Ruscaş sau Toth Amelia. „Am sunat-o pe Amelia să-i spun ce am păţit şi a refuzat să-mi vorbească, soţul ei răspunzând la telefon. O auzeam însă cum ţipa că am făcut-o de râs, că sunt o neruşinată”, îşi aminteşte orădeanca. Integral aici  

UPDATE, joi, ora 19.30: Societatea Română de Televiziune (SRTv) analizează situaţia lui Răzvan Nicolescu, directorul TVR 2, citat ca martor în dosarul privind prostituatele de lux, urmând să decidă dacă este sau nu necesară suspendarea acestuia din funcţia pe care o ocupă în Televiziunea Română.

„Analizăm cazul lui Răzvan Nicolescu şi vom lua o decizie în ceea ce îl priveşte. Deocamdată calitatea în care a fost citat este cea de martor. Dacă lucrurile sunt mai neplăcute, se poate ajunge la suspendarea lui din funcţia de director al TVR 2 până la clarificarea situaţiei, dar trebuie să vedem exact care este situaţia”, a declarat pentru Mediafax Andi Lăzescu, preşedintele – director general al Televiziunii Române.

UPDATE, ora 20.30: Ioana Simona Dăncuş (22 de ani), membru PSD din 2009, a povestit, la 15 august 2010, procurorilor DIICOT, despre experienţa sa de damă de companie din cluburile de proxenetism din Austria şi din Germania. Ea a povestit că, în august 2007, s-a întors în ţară şi a particpiat, în perioada octombrie – noiembrie 2007, la emisiunea „Tonomatul de pe 2”, şi a colaborat cu formaţia Akcent şi cu Gabriel Cotabiţă. Tot în acea perioadă ea a povestit că s-a dus la Poiana Braşov, pentru a prezenta un eveniment.

Atunci l-am cunoscut prima oară pe Negoiţă Robert Sorin. Asta pentru că în timpul participării la emisiune, adică două săptămâni, am fost cazată la Rin Grand Hotel. În acea perioadă am ajuns să mă sărut cu Negoiţă, nu am ajuns să întreţinem acte sexuale”, a povestit fotomodelul. „Am întreţinut acte sexuale cu Negoiţă Robert Sorin de mai multe ori în anul 2007, după ce ne cunoscusem la hotel şi ţinusem legătura telefonic. Am întreţinut actele sexuale atât la el acasă cît şi la hotel. Întâlnirile nu au fost intermediate nici de Costan şi nici de Tera. Am primit bani de la Robert de mai multe ori, nu numai atunci când am întreţinut acte sexuale”, a mai povestit tânăra.

„La o petrecere organizată la Rin Grand Hotel l-am cunoscut pe Adrian Enache, cu care am ajuns să întreţin relaţii sexuale. În anul 2007, l-am cunoscut pe Bănicioiu Nicolae cu care am întreţinut o singură dată un act sexual, în anul 2009, în Delta Dunării, la o conferinţă PSD- şcoala de vară. Sunt şi eu membru PSD din 2009. S-a întâmplat pur şi simplu, nu am primit niciun ban pentru actul sexual întreţinut cu Nicolae Băniciou”, a mai arătat Ioana Simona Dăncuş. „Am întreţinut de asemenea acte sexuale plătite şi cu Ionuţ, fratele lui Robert Negoiţă. Nici de această dată nu a fost vorba de intermediere din partea lui Costan sau a lui Tera. S-a întâmplat anul acesta, fără nicio legătură cu Negoiţă Robert Sorin, era despărţit de soţia sa”, a explicat prostituata.

Mai mult aici.

UPDATE, ora 19.25: Din rechizitoriu se înţelege că a fost vorba de concursul Miss TSD 2008, organizat de Robert Negoiţă. Din declaraţiile unei tinere reiese că alte patru tinere care ar fi întreţinut relatii sexuale cu Robert Negoiţă au şi câstigat premii în cadrul Miss TSD, una fiind desemnată chiar câştigătoare.

{gallery}gallery/11/miss_tsd_2008{/gallery}

Şi-a dat seama că, de fapt, ajunseseră acolo pentru -combinaţii-, pentru a întreţine acte sexuale cu unul dintre cei doi. Negoiţă Robert Sorin a fost însă în mod sigur refuzat de B. C. Banuieşte că alte fete au acceptat (un criteriu pentru acordarea unor premii), atâta timp cât la concursul Miss TSD, organizat ulterior, printre caştigătoare s-au numărat C.M.A, B.I.D si G.A.M”, se menţionează în rechizitoriu, citat de Hotnews.

{youtube}WduevLjVfEo{/youtube}

În rechizitoriu este menţionat şi numele lui Nicolae Bănicioiu. Doua dintre cele 80 de fete care au dat declaraţii în cadrul dosarului au menţionat numele preşedintelui TSD. Una a amintit faptul că acesta a participat la o excursie în mai multe ţări din Europa, unde l-au însoţit pe Robert Negoiţă şi câteva tinere aduse de unul dintre inculpaţii din dosar. O altă tânară povesteşte că Robert Negoiţă i-ar fi propus să întreţină acte sexuale plătite cu câţiva prieteni ai săi. Cei nominalizaţi sunt Nicolae Bănicioiu şi cântăreţul Adrian Enache.

Mai multe fete au declarat procurorilor că Negoiţă le-ar fi plătit pentru a întreţine relaţii sexuale sume cumprinse între 500 şi 1000 de lei.

–––––––––––––––––––

Tribunalul Ialomiţa începe în 24 noiembrie judecarea procesului a patru bărbaţi acuzaţi de către procurorii DIICOT pentru recrutarea a 80 de fete pe care le-au plasat ca prostituate de lux, sub paravanul unor agenţii de fotomodele.

Potrivit rechizitoriului în care patru persoane sunt acuzate de trafic de persoane, una din acestea îi plasa fotomodele deputatului PSD Robert Negoiţă.

„În timpul participării la concursul Miss Academy 2008 a trimis-o într-o cameră de la ultimul etaj al hotelului Rin Grand aparent pentru a lua de acolo o rochie, de fapt un pretext pentru ca victima să se întâlnească cu Negoiţă Robert Sorin, care o aştepta acolo. Întrucât i-a refuzat atunci acestuia avansurile sexuale, martorul (Negoiţă-n.r.) i-a dat de înţeles că putea pleca acasă încă înainte de finală”, se arată în rechizitoriul obţinut de Mediafax.

Procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Ialomiţa – i-au trimis în judecată pe Ion Valeriu Tămârjan, Relu Cornel Costan, Radu Ştefan Nicola şi pe Alexandru Gabriel Voicu, primii doi în stare de arest preventiv, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de persoane.

DIICOT susţine că activitatea infracţională s-a desfăşurat sub paravanul a două agenţii de selecţie şi promovare a fotomodelelor, iar victimele erau plasate pe piaţa prostituţiei de lux din România, Italia şi Austria, în cluburi sau la locuinţele clienţilor, veniturile obţinute depăşind suma de 100.000 de euro.

0 comentariu

www.eselnita.ro 13-05-2010 - 11:07

Super oferta de schimb teren la Dunare in Cazane cu o locuinta in Bucuresti http://www.eselnita.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult