Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Diaconescu: Premierul i-a santajat pe parlamentarii PDL la mine in emisiune

Diaconescu: Premierul i-a santajat pe parlamentarii PDL la mine in emisiune

scris de Ziua Veche
5 afisari

.Dan Diaconescu a declarat, vineri, la iesirea din sediul DNA, unde a stat aproximativ o ora, ca nu a dat nicio declaratie in fata procurorilor anticoruptie. Patronul OTV  sustine ca ar fi cerut anchetatorilor sa i se puna la dispozitie mai intai elemente de drept si de fapt ale noii invinuiri de santaj aduse, dorind sa stie detalii despre circumstantele in care s-a intamplat fapta.


„Aproape tot timpul mi se spune ca se fac amenintari si santaj in emisiunea mea de catre mine sau unii invitati. Un exemplu de interes ar fi ultima prezenta a premierului Emil Boc la mine in emisiune, care a santajat si amenintat in mod direct pe parlamentari PDL, spunandu-le ca daca nu voteaza pentru Guvern cand a fost vorba de ultima motiune el ii va da afara din partid. Este cum s-ar zice din punct de vedere jurnalistic complicitate, un grup organizat compus din mine si invitatul meu Emil Boc de la acea vreme”, a sustinut Diaconescu, citat de Agerpres.

 

0 comentariu

zeitgeist 09-05-2010 - 21:28

Mişcarea are scopul de a începe o tranziţie globală pentru un design nou social si durabil numit Economia Bazata pe Resurse . În sprijinul acestui fapt, Mişcarea Zeitgeist este angajată în răspândirea conştientizării in masa prin dezvoltarea a mai multor materiale mass-media educative în cadrul proiectului, să faciliteze înţelegerea globală a obiectivelor sale, precum şi încurajarea activismului de informare din intreaga lume.

Zeitgeist înseamnă „spiritul unei epoci şi a societăţii sale”. Aceasta descrie atmosfera morală, intelectuală, culturală, etică şi climatul spiritual al său, de asemenea, o tendinţă a unei epoci.
Miscarea Zeitgeist este braţul activist al Proiectului Venus.

Miscarea Zeitgeist nu este o miscare politica, nu ţine cont de noţiuni divizionare, cum ar fi naţiuni, guverne, rase, religii, apartenenţe de orice natură sau clase sociale.
Este important să se înţeleagă că totul în viaţă este o progresie naturală, trebuie să recunoaştem, de asemenea, că specia umană are capacitatea de a incetini drastic progresul şi a paraliza evoluţia, prin intremediul structurilor sociale. Lumea care o vedem astăzi, plina de război, corupţie, elitism, poluare, sărăcie, boli epidemice, încălcarea drepturilor omului, inegalitate, discriminare şi criminalitatea este rezultatul acestei paralizii.

1 2

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult