Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Diaconescu: Tripleta BVB a ordonat arestarea mea. Videanu se jura ca n-are legatura

Diaconescu: Tripleta BVB a ordonat arestarea mea. Videanu se jura ca n-are legatura

scris de Ziua Veche
0 afisari

Traian Basescu „s-a jurat ca nu are niciun fel de legatura cu arestarea”, a spus Dan Diaconescu povestind in detaliu conversatiile sale cu presedintele, dupa ce a fost arestat. El a avansat doua terorii in legatura cu arestarea sa:  ca in spatele actiunii ar sta tabara opusa lui Traian Basescu din PDL,  Blaga-Videanu-Berceanu (BVB), sau ca se doreste sa se dea o lectie unui mogul, transmite Realitatea.net.


 

Dan Diaconescu o arata cu degetul, intr-o emisiune la Realitatea TV, pe Procurorul General al României, Laura Kovesi, ca fiind cea care a  redeschis dosarul sau. „In realitate, in cazul meu, este o semnatura a Laurei Codruta Kovesi care ia un dosar incheiat in 2005 de DNA cu NUP, apoi de Parchetul Sector 4, si de acolo in 6 iulie doamna Kovesi il ia si schimba incadrarea mea din cea de martor in cea ce inculpat. Este clar ca doamna Kovesi ori este o procuroare foarte curajoasa sau a primit un telefon de la cineva”, acuza jurnalistul, care a adaugat ca i se asculta telefonul de un an si jumatate si ca tot personalul DNA si DIICOT lucreaza impotriva sa.

Invitat in emisiunea 3×3 de la Realitatea TV, prim-vicepresedintele PDL, Adriean Videanu, a negat ca ar avea vreo implicare in arestarea jurnalistului.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult