Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei DIICOT cere arestarea hackerului lui Igaş şi Blaga

DIICOT cere arestarea hackerului lui Igaş şi Blaga

scris de Laurentiu Banches
1 afisari

Procurorii DIICOT cer arestarea preventivă a fostului jandarm, Florin Nicolae, care a spart conturile de e-amail ale mai multor oficiali români.

Hacker retinut de DIICOTDupă ce hackerul Florin Nicolae a fost audiat marţi de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT), la sediul central, acesta a fost adus miercuri la Judecătoria Sectorului 5 unde aceştia vor decide dacă pe numele acestuia va fi emis un mandat de arestare cum solicită procurorii DIICOT.

Fostul jandarm din Constanţa, în vârstă de 30 de ani, folosea numele “Virgil” când accesa sistemele informatice, printre persoanele ale căror conturi au fost sparte numărându-se cel al preşedintelui Senatului, Vasile Blaga şi cel al fostului ministru de Interne, Traian Igaş. Potrivit Mediafax, Vasile Blaga a anunţat că nu şi-a dat seama de faptul că i-a fost spart contul, căci nu a primit e-mailuri ciudate şi a fost trimis un singur e-mail de către hacker spre adresa personală de pe contul preşedintelui Senatului şi a concluzionat discuţia cu jurnaliştii, spunându-le acestora că nu are nimic de ascuns.

2 comentarii

Ioana 04-04-2012 - 19:44

Hackeri nu sparg site, nu sparg calculatoare!, cei care fac asemenea lucruri sunt: CRACKERI. Hackeri sunt ¨magicieni¨ ei au facut internetul, ei il intretin, ei nu fac asemenea lucruri, din punctul lor de vedere cei care fac asemenea lucruri sunt lenesi si in-niciuncaz nu sunt destepti, de aceia ei ii numesc CRACKERI.Nu mai aruncati cu noroi in ei, pt. ca daca ei nu ereau, acum nu ar fi ecsista internetul. (scuze nu imi bate tastatura ics)!

digital 04-04-2012 - 20:25

da ”ereau”,îți,bate?!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult