Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei UPDATE- Director mort, repus in functie dupa o decizie a instantei

UPDATE- Director mort, repus in functie dupa o decizie a instantei

scris de Ziua Veche
2 afisari

 

.

 

UPDATE 13.55: Ministrul agriculturii si dezvoltarii rurale nu a emis ordin de reintegrare pentru domnul Radu Gheorghe, fost director coordonator adjunct al domeniului economic in cadrul Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala Calarasi, se arata intr-un comunicat de presa al MADR.


„Domnul Radu Gheorghe a fost eliberat din functia publica de conducere de director executiv adjunct al D.A.D.R. Calarasi prin Ordinul ministrului agriculturii si dezvoltarii rurale nr. 101/12.03.2009, ca urmare a starii sanatatii functionarului public, constatata prin decizie a organelor competente de expertiza medicala. Conform acestei decizii, starea de sanatate nu ii mai permitea domnului Radu Gheorghe sa isi indeplineasca atributiile corespunzatoare functiei publice detinute”, se mai arata in comunicat.

 

 

Radu Gheorghe a decedat in urma cu zece luni, dar, cu toate acestea, reprezentantii Ministerului Agriculturii l-au repus in functie in urma hotararii unei instante de judecata, transmite realitatea.net. Radu Gheorghe a fost demis din functia de director economic din cadrul Directiei de Agricultura si Dezvoltare Rurala din Calarasi in urma cu un an. El a contestat demersul in instanta. La trei luni de la demitere insa, barbatul a decedat. Procesul ar fi trebuit sa se suspende, dar in cazul lui Radu Gheorghe nu s-a intamplat asa. Nu numai ca procesul a continuat, dar instanta i-a si dat castig de cauza. Astfel, Ministerul Agriculturii a fost nevoit sa numeasca, in functia de director economic, un mort. Reprezentantii Directiei de Agricultura din Calarasi sustin ca au anuntat Ministerul Agriculturii de decesul „noului director”, insa nu au primit niciun raspuns.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult