Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Directorul general Hexi Pharma, reţinut de procurori

Directorul general Hexi Pharma, reţinut de procurori

scris de B.C.R
9 afisari

Flori Dinu, director general al Hexi Pharma, a fost scoasă vineri seara cu cătușele la mâini din sediul Parchetului General și a fost dusă în arestul Poliției Capitalei.

Flori Dinu, director general al Hexi Pharma

Flori Dinu, director general al Hexi Pharma

Ea a fost reținută reținută vineri, pentru 24 de ore, de procurorii Parchetului General în dosarul dezinfectanților diluați din spitale, fiind acuzată de săvârșirea a 99 de infracțiuni de înșelăciune în formă continuată și 29 de infracțiuni de înșelăciune în formă simplă, precum și infracțiunea de participație improprie de zădărnicirea combaterii bolilor.

Flori Dinu a fost citată vineri la Parchetului General, însă ea nu s-a prezentat, astfel încât procurorii au emis un mandat de aducere pe numele ei, fiind ridicată apoi de polițiști.

După câteva ore de audieri, procurorii au decis să o rețină pe Flori Dinu, urmând ca ea să fie dusă sâmbătă în instanță cu propunere de arestare preventivă.

Procurorii susțin că Hexi Pharma a încheiat contracte, în perioada 2014 — 2016, de vânzare de produse biocide cu 152 de unități medicale, iar valoarea acestora este de aproximativ 51 milioane lei.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult