Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Divorţul familiei Columbeanu la final.Monica va plăti pensie alimentară

Divorţul familiei Columbeanu la final.Monica va plăti pensie alimentară

scris de M.I.
0 afisari

Monica şi Irinel Columbeanu  nu mai sunt soţ şi soţie. Irina rămâne la Irinel Columbeanu. Judecătoria Buftea a decis ca Irina Columbeanu să rămână cu tatăl ei, la Izvorani. Mai mult, Monica Gabor, fostă Columbeanu, a fost obligată de instanţă să plătească o pensie alimentară de 1.000 de lei pe lună.

Irina Columeanu ramane cu tatal ei. Monica ii va plati pensie alimentara

Magistraţii au stabilit un program de vizită a micuţei Irina. Monica o poate lua pe fetiţă în a doua şi a patra săptâmână dintr-o lună în intervalul stabilit, adică de vineri până duminică. Monica o va putea lua pe fetiţă în călătoriile sale în străinătate în intervalul 20 iulie-20 august.

Luni după-masă, divorţul celor doi s-a pronuţat, iar Monica a solicitat să-şi reia numele de fată, Gabor. Dacă, iniţial, se anunţase că Monica acceptase ca Irina să rămână cu tatăl, programul vizitelor a determinat-o pe fosta doamnă Columbeanu să se răzgândească. Astfel, magistraţii au fost nevoiţi să dezbată din nou custodia fetiţei. Sentinţa Judecătoriei Buftea poate fi atacată cu recurs.

7 comentarii

YAAKOV 28-06-2011 - 11:28

Este o aberatie !
Intotdeauna copiii minori au fost incredintati mamelor. Chiar imi provoaca scarba acest Columbeanu. Si-a luat nevasta tanara si frumoasa si n-a fost in stare sa tina de ea. Este jalnic ! Mai vrea si pensie. Asa cum este, ea este o doamna pe langa el.

Viorica Ianc 28-06-2011 - 12:03

Gresala ?
Acelasi articol in doua grupe:
la investigatii si lumea justitiei ! Poate era mai bine la social !
Ca lumea justitiei din Romania este cunoscuta. In Europa stiam ca un copil sta la mama pana la 12 ani ! Chiar daca are cea mai veche meserie din lume.

Sarantocul vrea sa fie intretinut din castigul fostei neveste !

YAAKOV 29-06-2011 - 06:34

Astia care comenteaza in favoarea lui Irinel Columbeanu sunt din aia platiti. Eu stiu ca pentru nici un motiv copiii minori nu se incredinteaza tatilor. Mai ales ca Monica este sanatoasa tun, este isteata si mai coapta la minte decat Irinel. Sa nu se mai ia in discutie ca el este milionar si ea este saraca, Sa-i plateasca pensie alimentara barosana, cum prevede legea, si Monica ar putea sa stea sa se ocupe de cresterea fetitei.

ana 28-06-2011 - 15:25

Nu stă d-nul Columbeanu în cei 1000 lei daţi drept pensie alimentară.să fim serioşi.poate dumneata cu un salariu d 800 lei ai putea spune că ai trăi din câştigurile celuilalt.şi de ce să ramana la mama?să stea cu ramona gabor?nu le ajunge k au ajuns mari”vedete” pe seama domului columbeanu?sunt femeie dar mă bucur de decizia instanţei.

YAAKOV 28-06-2011 - 19:12

Du-te la bucatarie si nu mai intra in vorba cu oamenii seriosi. Venisi de pe centura si ai raca pe Monica, care e o doamna (asta te enerveaza rau).
Sunt atatea doamne care sunt curve cu adevarat si te gasisi sa te iei de Monica, care e si frumoasa pe deasupra (hai ca asta te enerveaza cel mai rau).

TOM Cc 28-06-2011 - 21:27

Dar ,Monica este in stare sa-i asigure confortul si educatia pe care domnul Columbeanu il asigura ?? Doamna Gabor Monica sta mai mult plecata prin „X „tari .Cu ce se ocupa ? Poate o vedem in productii TV care se difuzeaza pe diferite canale dupa ora 24 !

YAAKOV 29-06-2011 - 06:48

Ce tot ii dai ma cu confortul oferit de Columbeanu ? In primul rand fetita se va dezvolta mai bine la Monica, pentru ca este mult mai desteapta decat Columbeanu si stie cum sa discute cu ea. Ma intreb cum o fi facut tipul asta atata avere. Se zice ca cu ajutorul lui tat-su, care ar fi fost mare activist de partid.
Asta nu stie sa se poarte cu femeile. A facut-o curva pe cea care i-a daruit un copil. E de luat la palme ! Eu le respect si pe curvele cu care am avut de-a face. Daca am stat cu ele in pat, ne-am pupat si am mai facut si alte chestii, ar fi inuman sa le discut de rau.
Se vede ca nu e destept acest Irinel si dupa cum a abordat relatia lui cu Monica. Daca se stia mai batan decat ea si mult mai urat (ca broasca), trebuia sa o fereasca de futalai si sa n-o expuna pe la televiziuni (ochiul fura !). Sa se fi pus cu putza pe ea si sa fi facut minim patru copii, ca sa aiba tipa o ocupatie si sa n-o tenteze alti barbati.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult