Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei DNA a început urmărirea penală împotriva lui Severin

DNA a început urmărirea penală împotriva lui Severin

scris de D.P.
3 afisari

Adrian Severin, s-a prezentat, vineri, la DNA. Procurorii i-au adus la cunoştinţă învinuirile, în cazul său fiind începută urmărirea penală, au declarat surse judiciare.

Adrian Severin explica liderilor PSD cum e cu scandalul de coruptie in care este implicatSeverin a cărui imunitate a fost ridicată de Parlamentul European la 23 iunie, a declarat pentru Mediafax: „A fost o discuţie preliminară şi nu voi face nicio declaraţie pe durata acestei proceduri”. El a mai spus că va colabora cu DNA pe durata întregii proceduri, considerând că se află „de aceeaşi parte a baricadei” cu această instituţie: “Eu astăzi plec în concediu şi chiar mă bucur că înainte să plec am avut această discuţie”, a mai precizat Severin, adăugând că cel mai probabil va avea şi alte întâlniri cu procurorii DNA.

În primăvara acestui an, reporterii de la Sunday Times au înregistrat o discuţie cu europarlamentarul PSD Adrian Severin, în biroul acestuia de la Strasbourg, material video-audio în care eurodeputatul vorbeşte despre demersurile făcute pentru introducerea unui amendament la o directivă europeană.

Reporterii ziarului britanic le-au propus mai multor deputaţi – un român, un sloven şi un austriac – să le plătească 100.000 de euro în schimbul unor amendamente a căror adoptare ar putea-o obţine. Cei trei deputaţi au acceptat, a relatat atunci AFP. Adrian Severin, fost vicepremier român, a trimis un e-mail falşilor lobbyişti, afirmând: „Doar ca să ştiţi că amendamentul pe care îl vreţi a fost depus la timp”. La scurt timp, el a trimis o factură de 12.000 de euro pentru „servicii de consiliere”.

4 comentarii

YAAKOV 22-07-2011 - 12:13

Sa fuga in Ucraina. Aia il primesc si-i dau si pensie, pentru ca a semnat tratatul cu ei, in defavoarea Romaniei.

Spiridon 22-07-2011 - 13:50

Ciuciulicaaaa! Astia sunt aliatii de baza ai lui Crin, bai? Dar ce aud, se roaga Crin in genunchi de Vanghelie sa vina la voi in partid?
Acum ca este democratie, este voie sa se prostesca omul cum vrea muschii lui, dar nici chiar asa!

Ciu Huhu 22-07-2011 - 15:28

Tare m-as bucura ca evreul asta Severin sa fie bagat multi ani la puscarie pentru ca a facut tare de rusine Romania pe care din pacate o reprezinta la Brucsel, ar trebui sa reprezinte tara lui Israel, nu Romania!

vic 23-07-2011 - 23:09

cine il primea ‘pe ceausescu cu piine si sare ?..adrian severin ,..seful pionerilor care i dadea salutul lui ceausescu ,andrei duban …..2 jidani

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult