Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei DNA a primit plângerea lui Marius Ungureanu

DNA a primit plângerea lui Marius Ungureanu

scris de M.A.
126 Afisari

Direcţia Naţională Anticorupţie a primit plângerea fostului şef al Vămii Giurgiu, Marius Ungureanu, în legătură cu acuzaţiile pe care le aduce liderului sindical Vasile Marica, sesizarea fiind înregistrată ca dosar penal.

Marius Ungureanu (Agerpres)

Marius Ungureanu (foto: Agerpres)

Purtătorul de cuvânt al DNA, Livia Săplăcan, a precizat, joi, pentru Agerpres, că sesizarea lui Marius Ungureanu a venit prin poştă şi va urma cursul firesc al oricărui asemenea demers. Potrivit acesteia, practica de comunicare a DNA în cazul sesizărilor sau denunţurilor este de a nu da informaţii care s-ar putea să stea la baza unor eventuale dosare penale, însă DNA a făcut aceste precizări datorită situaţiei în cauză determinate de impactul mediatic generat de declaraţiile publice.

Preşedintele Alianţei Naţionale a Sindicatelor Bugetarilor Sed Lex, Vasile Marica, a fost acuzat marţi de fostul şef al Vămii Giurgiu, Marius Ungureanu, de şantaj şi colectare a mitei în punctele vamale.

Acesta a susţinut că Marica lucrează prin interpuşi în sistemul de colectare a mitei şi că el ‘oferă promovare pe post, protecţie în caz de restructurare, are oameni şi în comisiile de disciplină’, influenţând stabilirea vinovăţiei sau nevinovăţiei unor oameni.

Liderul Sed Lex, Vasile Marica, a respins acuzaţiile de corupţie care i-au fost aduse de fostul şef al vămii Giurgiu, susţinând că la mijloc ar fi vorba de o ”răzbunare personală” din partea lui Ungureanu.

Vasile Marica este de părere că acuzaţiile de corupţie i-au fost aduse acum pentru că el este cel mai vocal lider sindical şi pentru că l-a acuzat şi pe preşedintele ţării.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS