Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei DNA îl cercetează pe judecătorul Adrian Neacşu de la CSM

DNA îl cercetează pe judecătorul Adrian Neacşu de la CSM

scris de D.P.
1 afisari

Judecătorul Adrian Neacşu din CSM este investigat de către procurorii DNA, care l-au citat la sediul DNA pentru 24 ianuarie, afirmă surse judiciare.

DNA îl cercetează pe judecătorul Adrian Neacşu de la CSM

Din biroul de la CSM al judecătorului a fost ridicat calculatorul de anchetatori. Până la ora transmiterii acestei ştiri, purtătorul de cuvânt al CSM, Monica Prejmereanu, nu a putut fi contactată.

În 7 ianuarie ANI le-a comunicat judecătorilor CSM Horaţiu Dumbravă şi Adrian Neacșu că se fac investigaţii în cazul lor, în cazul ultimului magistrat verificările vizând Programul Jurindex.

3 comentarii

mircea 20-01-2013 - 07:53

de ce ANI si DNA nu a facut dosare lu:Udrea,Videan,Bercean.BasescuMircea si Traian,Basescu IOANA,,Olteanu Ion,Preda Cezar,Toader Mircea Nicu…….si toti ceilalti terminand cu Veselica Gainet

Antibasistul 20-01-2013 - 09:50

Nu au facut dosare mafiotilor enumerati de tine pentru ca DNA si ANI sint compuse din slugi ale dictatorului Basescu sef al Mafie de mari hoti PDL!

vasile 20-01-2013 - 08:51

Toti care ridica glasul impotriva lui Basescu sau a omenilor lui Basescu, sunt ridicati de DNA.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult