Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei DNA îl cercetează pe judecătorul Adrian Neacşu de la CSM

DNA îl cercetează pe judecătorul Adrian Neacşu de la CSM

scris de D.P.
231 Afisari

Judecătorul Adrian Neacşu din CSM este investigat de către procurorii DNA, care l-au citat la sediul DNA pentru 24 ianuarie, afirmă surse judiciare.

DNA îl cercetează pe judecătorul Adrian Neacşu de la CSM

Din biroul de la CSM al judecătorului a fost ridicat calculatorul de anchetatori. Până la ora transmiterii acestei ştiri, purtătorul de cuvânt al CSM, Monica Prejmereanu, nu a putut fi contactată.

În 7 ianuarie ANI le-a comunicat judecătorilor CSM Horaţiu Dumbravă şi Adrian Neacșu că se fac investigaţii în cazul lor, în cazul ultimului magistrat verificările vizând Programul Jurindex.

3 comentarii

mircea 20-01-2013 - 07:53

de ce ANI si DNA nu a facut dosare lu:Udrea,Videan,Bercean.BasescuMircea si Traian,Basescu IOANA,,Olteanu Ion,Preda Cezar,Toader Mircea Nicu…….si toti ceilalti terminand cu Veselica Gainet

Antibasistul 20-01-2013 - 09:50

Nu au facut dosare mafiotilor enumerati de tine pentru ca DNA si ANI sint compuse din slugi ale dictatorului Basescu sef al Mafie de mari hoti PDL!

vasile 20-01-2013 - 08:51

Toti care ridica glasul impotriva lui Basescu sau a omenilor lui Basescu, sunt ridicati de DNA.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS