Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Dolj: O fată de 16 ani și-a împușcat mortal bunica

Dolj: O fată de 16 ani și-a împușcat mortal bunica

scris de C.S.
1 afisari

O tânără de 16 ani din Dolj și-a împuscat accidental bunica cu o armă de vânătoare cu alice, deținută de concubinul fetei. Bătrâna și-a pierdut viața în urma incidentului.

O fata de 16 ani și-a împușcat mortal bunica. (foto: ziarulunirea.ro)

Potrivit prim-procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, Claudiu Dinculescu, fata de 16 ani şi prietenul ei de 22 de ani au mers, sâmbătă seară, în vizită la familia adolescentei, în comuna doljeană Sărbătoarea, luând cu ei şi o armă de vânătoare, pe care tânărul o deţine legal.

„În acest moment cercetările se desfăşoară sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă, tânăra de 16 ani este cercetată, după ce a împuşcat-o cu arma de vânătoare a prietenului său pe bunica ei. Se face expertiza armei, fiind vorba despre o armă cu alice şi se aşteaptă şi rezultatul necropsiei. Evenimentul a avut loc sâmbătă seară, în jurul orei 23.00, în comuna Sărbătoare din judeţul Dolj. Tânăra şi concubinul acesteia au mers în vizită la tatăl fetei, care locuia împreună cu bunica ei. Cei doi tineri au luat cu ei şi puşca de vânătoare deţinută legal. La un moment dat, prietenul fetei şi tatăl acesteia ies în curtea locuinţei pentru a discuta, lăsând arma rezemată de unul dintre pereţii camerei în care se aflau fata şi bunica ei”, a declarat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj.

În prezent, fata de 16 ani, care şi-a împuşcat accidental bunica de 64 de ani, este cercetată, în libertate, pentru ucidere din culpă.

1 comentariu

urbos 12-01-2014 - 14:16

Poate-si impusca si EBA kioru.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult