Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Dosarul învățătoarei cercetată pentru corupție a ajuns la Poliție

Dosarul învățătoarei cercetată pentru corupție a ajuns la Poliție

scris de C.S.
1 afisari

Dosarul învățătoarei Dana Blându de la Școala nr. 10 din București, reclamată de mai mulți părinți pentru solicitarea de cadouri, a ajuns la Secția 6 de Poliție, pentru continuarea cercetărilor.

Dosarul învățătoarei cercetată pentru primire de foloase necuvenite a ajuns la poliție.

Dana Blându va fi cercetată de Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 pentru obținere și solicitare de foloase necuvenite, după ce, în urmă cu aproximativ o săptămână, Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti a depus plângere pe numele acesteia.

Anchetatorii urmează să stabilească, împreună cu procurorul de caz, lista persoanelor care vor fi citate pentru audieri în cazul Danei Blându. De asemenea, va fi organizată și o descindere la sediul Şcolii nr. 10, de unde urmează să fie ridicate mai multe documente.

Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti (ISMB) va finaliza cel mai târziu joi raportul privind situaţia de la Şcoala nr. 10, unde un părinte a reclamat-o pe învăţătoarea Dana Blându pentru că cerea bani pentru cadourile ce urmau să fie oferite de sărbători conducerii unităţii şi altor angajaţi.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult