Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Dosarul MEDIAPRO. 32 de persoane urmărite penal

Dosarul MEDIAPRO. 32 de persoane urmărite penal

scris de D.P.
20 afisari

Dosarul MEDIAPRO ia amploare. 32 de persoane care au deţinut funcţii de conducere şi actuali angajaţi ai MEDIAPRO sunt urmărite penal, fiind suspectate de evaziune fiscală şi spălare de bani.

Dosarul MEDIAPRO. 32 de persoane urmărite penal

Dosarul MEDIAPRO. 32 de persoane urmărite penal

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a început urmărirea penală faţă de 32 de persoane suspectate de săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală şi spălare de bani, scrie realitatea.net. Pentru 27 de persoane a fost emis un mandat de aducere.

La data de 04.12.2014, procurori din cadrul Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti efectuează un număr de 41 de percheziţii în Bucureşti, judeţele Dâmboviţa, Ilfov, Argeş şi Brăila la domiciliile unor persoane fizice şi sediile unor persoane juridice.

Prejudiciul produs bugetului de stat se ridică la suma de aproximativ 6 milioane de lei, reprezentând TVA şi impozit pe profit.

Suma totală spălată prin circuitul evazionist se ridică la aproximativ 15 milioane de lei. În cauză s-au emis 27 mandate de aducere, informează Parchetul.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult