Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Dosarul Sorin Alexandrescu – Antena TV: Voiculescu, pus sub acuzare de procurorii DNA

Dosarul Sorin Alexandrescu – Antena TV: Voiculescu, pus sub acuzare de procurorii DNA

scris de Laurentiu Banches
9 afisari

UPDATE, ora 12,46 – Preşedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, a fost pus sub acuzare luni de procurorii DNA în dosarul Antena TV Group – RCS&RDS, pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la şantaj.

Dan Voiculescu s-a prezentat luni, 29 iulie, la DNA, în dosarul de şantaj în care sunt cercetaţi, printe alţii, fiica acestuia, Camelia Voiculescu, şi directorul general al Antena TV Group, Sorin Alexandrescu.

Dosarul Sorin Alexandrescu: Voiculescu a mers la DNA

„Vreau să-i transmit la modul cel mai serios lui Băsescu Traian că adversitatea noastră politică, de mare notorietate şi de ani de zile, nu trebuie să afecteze valori fundamentale ale societăţii româneşti, cum e familia şi, mai ales, cum e libertatea de exprimare, pentru care au murit oameni în decembrie. Asta e partea foarte serioasă şi dureroasă”, a spus Dan Voiculescu, la intrarea în sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), Dan Voiculescu a venit la DNA însoţit de avocaţii Sergiu Andon şi Gheorghiţă Mateuţ.

Direcţia Naţională Anticorupţie a anunţat, în 25 iulie, că SC Antena 3 SA este urmărită penal pentru complicitate la şantaj, în dosarul în care sunt cercetaţi Sorin Alexandrescu, Camelia Voiculescu, George Matiescu, SC Antena TV Group şi SC Intact Publishing SRL. Potrivit mediafax, în perioada 16 aprilie – 24 mai 2013, Sorin Alexandrescu, l-ar fi constrâns pe administratorul RCS&RDS Ioan Bendei să semneze un contract în condiţii prestabilite, impuse de directorul general al Antena TV Group, sub ameninţarea că, în caz de refuz, va da în vileag fapte presupus compromiţătoare pentru acesta şi că, în acest scop, va fi realizată o anchetă jurnalistică.

Totodată, pe posturile de televiziune aparţinând Antena TV Group au apărut informaţii cu privire la compania RCS&RDS, al cărei administrator era Ioan Bendei, aspect de natură să accentueze convingerea că ar putea fi date publicităţii materialele compromiţătoare. Directorul general al Antena 3, Mihai Gâdea, a fost, joi, la Direcţia Naţională Anticorupţie, procurorii aducându-i la cunoştinţă acuzaţiile aduse societăţii în acest dosar. Mihai Gâdea a fost citat în calitate de martor în dosarul de şantaj.

Directorul general al Antena TV Group, Sorin Alexandrescu, este cercetat în libertate în dosarul în care este acuzat de procurorii DNA că l-ar fi şantajat pe administratorul RCS&RDS Ioan Bendei să semneze un contract de retransmitere prin satelit a programelor Antena TV.

Alexandrescu a fost arestat preventiv din 31 mai până în 6 iunie, când Tribunalul Bucureşti i-a înlocuit măsura dispusă de Judecătoria Sectorului 1 cu interdicţie de a părăsi ţara. Sorin Alexandrescu a depus, în 22 iulie, o plângere penală la Parchetul Judecătoriei Sectorului 5, pentru denunţ calomnios în cazul administratorului RCS&RDS Ioan Bendei, în care a arătat că acesta a folosit date false sau eronate atunci când l-a denunţat la DNA.

Procurorii au arătat că Sorin Alexandrescu urmărea să-l determine pe Ioan Bendei să semneze un contract de 7,2 milioane de euro anual, pe o perioadă de cinci ani, însă, în final, directorul general al Antena TV Group a fost de acord şi cu un contract de patru milioane de euro pe an pe o perioadă de cinci ani, promiţând în schimb să nu mai publice informaţiile legate de contractul dintre RCS&DS şi firma lui Dumitru Dragomir, SC Bodu SRL. Sorin Alexandrescu ar fi discutat cu Camelia Rodica Voiculescu despre adresa trimisă lui Bendei, emisă de Intact Publishing, potrivit procesul verbal de redare a înregistrării convorbirii telefonice care a avut loc între cei doi în 26 aprilie, au arătat procurorii. Camelia Voiculescu i-ar fi atras atenţia lui Alexandrescu să aibă grijă: „Super OK! Adică super, mă rog, să vedem! Şi oricum tre’ să ai super grijă, te rog!? Ştii că … Acum mi-a dat şi mie tata grija aia. Să mă suni şi pe mine după aia”.

106 comentarii

pathfinder 29-07-2013 - 14:33

Am mai spus-o pe forumul ZV:
Se strange latul…

urbos 29-07-2013 - 14:47

Mai degraba o sa va dam foc.

pathfinder 29-07-2013 - 14:50

„o sa va dam foc” ?!? 🙂
Au contribuit toate personalitatile tale la postarea asta? 😉

UnUL 29-07-2013 - 15:38

Da; plus stăpânul Felix.

Tache 30-07-2013 - 07:01

29 IULIE 2013- 1 AN IN CARE ROMANIA A FOST FARA PRESEDINTE ALES DE POPOR- FARA VOT DEMOCRATIC- FARA STAT DE DREPT !!!!! O ROMANIE TRISTA SI BATJOCORITA DE INSTITUTIILE DE FORTA BASISTE !

urbos 29-07-2013 - 14:52

Fii ma labagiule original, nu mai incerca sa ma copiezi.

pathfinder 29-07-2013 - 14:56

Mostra de conflict intre personalitati.

Antibasistul 30-07-2013 - 08:38

Mostra de cretinism basist!

UnUL 30-07-2013 - 08:50

Ți-am mai explicat, Bășinel (N-am nicio vină că pricepi mai greu!) : Cretinismul este întotdeauna antibăsist.

Antibasistul 30-07-2013 - 12:18

Dobitoc basist, TOCMAI te-ai dat de gol ca postezi si cu alte nickuri!

שׂפֿבּשׂפֿהּשׁ 29-07-2013 - 16:59

Pentru orice om cu mintea intreaga, bolboroselile Varaului si trimiterea acestui scandal la numele Basescu NU MAI ARE NICI O CREDIBILITATE. A incerca sa arunci pisica in curtea lui Basescu NU MAI TINE nici la cel mai spalat pe creier privitor al antenelor. Pur si simplu e de ris acest scremut al turnatorului Felix de a lega numele Basescu de faptele lui de santaj. Nu, domnule, Basescu nu are ce cauta in afacerea cu santajul antenelor fata de Berindei. Pur si simplu, afacerea Varanului ii apartine lui, familiei lui si a acolitilor lui, de fapt, mai bine zis, sclavilor lui! Numai ca justitiei nu-i pasa de bobloroselile lui si-l investigheaza ca pe un borfas oarecare. Alt drum nu mai exista pentru turnatorul Fellix, familia lui, si sclavii lui. O data cu disparitia trustului Intact si a televiziunilor TOXICE „antenele”, Romania va respira un aer MULT MAI CURAT.

Pribeagul 29-07-2013 - 19:04

Antenele, ca si celelalte posturi TV, sunt niste creatii sic. N-ar trebui sa deranzeje pe nimeni, dar cu toate acestea se pare ca deranjeaza. Pe cine pot deranja? Desigur, pe aceia care se simt cu musca pe caciula.

salut 29-07-2013 - 17:42

Ramane sa ma luminez de ce contractul intre doua firme private e considerat obiect de santaj, de ce procurorii DNA platiti din banul public se ocupa de un astfel de contract si nu de sutele de milioane, miliardele de euro si dolari delapidate din banii publici…etc. Multe dece-uri .

UnUL 29-07-2013 - 17:51

Pe tine nimeni și nimic nu te poate lumina, Salaud puiule !

ValVerde 29-07-2013 - 17:55

Monument al prostiei patrupede.
Santajul este o crima pedepsita de lege.
De ce crezi tu ca ar actiona diferit cind e vorba de „contractul intre doua firme private”??…dupa capul tau neevoluat, daca o firma privata fura de la alta firma privata DNA ar trebui sa stea sa se uite si sa manince seminte…ca doar sint „privati”
(de unde dracu va adunati asa cretini…??)

Uite bai timpila ce zice legea:

Art. 194
Şantajul

Constrângerea unei persoane, prin violenţă sau ameninţare, să dea, să facă, să nu facă sau să sufere ceva, dacă fapta este comisă spre a dobândi în mod injust un folos, pentru sine sau pentru altul, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 5 ani.

Când constrângerea constă în ameninţarea cu darea în vileag a unei fapte reale sau imaginare, compromiţătoare pentru persoana ameninţată, pentru soţul acesteia sau pentru o rudă apropiată, pedeapsa este închisoarea de la 2 la 7 ani.

Detalii: http://legeaz.net/cod-penal-actualizat-2011/art-194-cpen
antajul e

digital 29-07-2013 - 18:05

ai citit mă cretinule conținutul referatului procuroruli?!
citește-l în morții mătti și vezi dacă tu te-ai simți constrâns sau amenințat!

urbos 29-07-2013 - 18:15

N-ai sa vezi. Lindicgavareste ca de obicei, dupa ureche. HABAR N-ARE!!!
Am mai spus cum face cretina asta, care se baga fara sa stie NIMIC, sta dementa, aude pe la unu pe la altu ce se discuta si in functie de ce interlocutor ii place sau nu-i place, stabileste ca ala are dreptate si celalalt ca n-are.
E de o prostie ABSOLUTA.

digital 29-07-2013 - 18:07

vorbești de șantaj iar ăia o au cu ”ar fi posibil”!
tu ești tezaur de prostie, nu monumentul măttii!

urbos 29-07-2013 - 18:08

Doamne Dumnezeule cat de imbecil e valverde. Incredbil! Ce inseamna dementa basista.

jan dinu 29-07-2013 - 18:38

— ScirBosu — sponsorul de baza pentru – ZIUA VECHE – !
Mai mult nu poate ..decit injuraturi mereu repetate !!
JD-USA

Pribeagul 29-07-2013 - 19:08

Corect. De exemplu: asteptam cu interes ca Justitia sa faca putina lumina in afacerea Bechtel, unde s-au palmat cca 1 mld de euro.

digital 29-07-2013 - 17:47

moderator gunoi băsist!
să te duci la origini!

ValVerde 29-07-2013 - 18:26

Animaleloooooor !!!

Asta este suspiciune de santaj. (citeste mai jos)
Asta justifica declansarea anchetei in urma careia se trimite, sau nu, in judecata. Culpabilitatea se stabileste la proces.

Cum dracu va rabda pamintul asa de imbecili?

„Potrivit mediafax, în perioada 16 aprilie – 24 mai 2013, Sorin Alexandrescu, l-ar fi constrâns pe administratorul RCS&RDS Ioan Bendei să semneze un contract în condiţii prestabilite, impuse de directorul general al Antena TV Group, sub ameninţarea că, în caz de refuz, va da în vileag fapte presupus compromiţătoare pentru acesta şi că, în acest scop, va fi realizată o anchetă jurnalistică.”

„Procurorii au arătat că Sorin Alexandrescu urmărea să-l determine pe Ioan Bendei să semneze un contract de 7,2 milioane de euro anual, pe o perioadă de cinci ani, însă, în final, directorul general al Antena TV Group a fost de acord şi cu un contract de patru milioane de euro pe an pe o perioadă de cinci ani, promiţând în schimb să nu mai publice informaţiile legate de contractul dintre RCS&DS şi firma lui Dumitru Dragomir, SC Bodu SRL”

urbos 29-07-2013 - 18:33

Citeste tu lindic schizofrenic:
„Potrivit apnews, Sorin Alexandrescu ar fi violat-o pe valverde in rulota”

„Procurorii au aratat ca Sorin Alexandrescu si-a bagat scarbavnicul in pocitanie”

Ce legatura au fa tampito citatele tale cu ce-ai gavarit tu mai inainte?

salut 29-07-2013 - 19:16

Tampita asta nu intelege ca interpretand legea asa cum o face ea (e prea proasta sa o faca de capul ei; ea doar absoarbe borala basista), …

orice contract comercial e SANTAJ , …

…inclusiv cel cu firma furnizoare de curent electric, pentru ca, intr-adevar, clientul nu negociaza nimicsi daca nu plateste i se intrerupe serviciul.

Deci asa sunt indeplinite „conditiile de santaj”, impunerea si amenintarea in interpretare basista.

=======================

Dupa cum este bine stiut, in regimul nazist, cei ce au ajuns prin lagare si puscarii au ajuns cu dosare si judecata dupa toate regulile Justitiei
…cu astfel de interpretari, personaje precum Maica Tereza sunt de fapt puscariabile pentru cateva sute de ani. Omul normal, cred ca bate mileniul – in medie.

…si mai interesant e ca indivizii bolnavi care judeca astfel sunt aceiasi care plang de mila alora ajunsi prin lagarele naziste si impun legi sa nu cercetezi adevarul. Asta e schizofrenia acestor scursuri umane.

digital 29-07-2013 - 18:57

ce au arătat mă, procurorii, derularea unui contract în culise?!
asta e șantaj?!
du-te mă pe platforma aia de foraj și stai dreq acolo, la upstream că nu ești în stare de altceva bă râtane!
dacă ai fi vertical ai accepta negocierile care se fac într-un contract bilateral, dar ești kurwă rău intenționată!
te-am șantajat, așa-i?!
ai vrea tu dar ești prea retardat!

CONGO 29-07-2013 - 19:03

Mai ia 2 kile de ridicol de la urbos sa ai si tu o tona, sa fie cifra rotunda.

digital 29-07-2013 - 19:08

iar te învârtiși de mătta, mă?!
ți-e dor de ea?!
du-i koroane retardatule dacă te simți subnutrit sexual!

CONGO 29-07-2013 - 19:14

ma picur pe varanisti, tine aproape ca ai chelia cam uscata

Pribeagul 29-07-2013 - 19:14

Este o negociere. Unul a cerut 7.2 mil euro si, in final au batut palma pentru 4 mil. Unde-i santajul?

CONGO 29-07-2013 - 19:18

Pai nu stim daca e chiar santaj, acu se ancheteaza, si daca este probe, merge mai departe la judecata, acolo se vede daca a fost sau nu santaj

Pribeagul 29-07-2013 - 19:18

Nu-mi vine sa cred ca in perioada democratiei atit de dorite si a libertatii depline, javra bestiala, jegoasa si ordinara a putut sa atace in asa fel un adversar politic onest.

salut 29-07-2013 - 19:19

Nu e democratie. A murit acum cativa ani, cand era inca bebelus.

CONGO 29-07-2013 - 19:20

Si cu tona de penibil a lu Dejectal, impreuna aveti deci 10, care este o cifra frumusica

שׂפֿבּשׂפֿהּשׁ 30-07-2013 - 03:24

Singura scapare a lui Felix si camarila lui AR FI sa recunoasca faptele pentru care este incriminat, ceea ce ar duce la iertarea a o treime din pedeapsa, dupa care, daca se ia in consideratie „comportamentul” cooperant cu procurorii si alte chichite avocatesti, ar putea sa primeasca „cu suspendare”, numai ca, acesata sansa nici macar nu a luat-o in considerare ceea ce il va face in viitor sa REGRETE acest lucru, asa cum a facut si Becali si Nastase. Drumul acestui turnator ordinar nu este altul decit la Puscarie. Pedeapsa pentru santas este aceea si pentru santajist cit si pentru complicii la santaj, asa ca, toata camarila varanului va fi la Jilava.

Iesit de la DNA, turnatorul securist Felix Voiculescu A AVUT INDRAZNEALA sa spuna ca schimbarea incadrarii lui juridice de la martor la invinuit, este un atac la „libertatea presei”, libertate care ar fi fost – cica ! – cistigata de mortii revolutiei din 89. ATITA ORDINARIE numai de la un asemenea excrement putea sa vina. Acest nemernic de turnator securist, isi permite sa vorbeasca in numele mortilor revolutiei. Pentru asa cuvinte, TOTI, dar absolut toti cei care indragesc Antenele si pe Varanul, ar fi trebuit sa se prezinte imediat la casa lui si sa-i dea foc !! Cum poti sa mai fi suporter de antene si de Varan cind auzi astfel cuvinte? E clar ca cei care sunt de partea varanului sunt scursorile societatii, viermii Romaniei.

urbos 30-07-2013 - 04:28

Ce sa recunoasca ma eczema, asta e dosar fabricat, numai daca esti cretin poti crede ce spun procurorii infractorului Basescu.
Iar Voiculescu a spus despre intreaga manevra ca este un atac la libertatea presei, ceea ce si este, caci sifiliticul tau Kior asta vrea sa faca, sa inchida gura singului post tv care se opune regimului lui criminal.
Locul tau este in streang. Si dat foc.

jan dinu 30-07-2013 - 06:06

— BuBoSuLe …ultimul tau salariu de la — VARAN —
este luna august 2013… recalifica-te la adunat capsuni …
munca cimpului te poate ajuta sa scapi shi de – boala lu Calache
ce ti-a intrat in singe shi tratament inca nu exista !
JD-USA

UnUL 30-07-2013 - 08:15

Nu, Buboșel : Numai dacă ești c r e t i n NU poti crede ce spun procurorii – care nu sunt ai nimănui, și cu atît mai puțin ai președintelui.
P.S. Chestia cu „infractorul Băsescu” este o ABERAȚIE TICĂLOASĂ TIPIC FELIXIANĂ,

Antibasistul 30-07-2013 - 08:37

Jan si UnUL= doi retardați, cretini basist!

UnUL 30-07-2013 - 08:49

… răcni handicapatul mintal B ă ș i n e l.

Tache 30-07-2013 - 06:58

Jurnaliștii de la Antena 3, hărțuiți în mod odios la DNA – această SECURITATE a României europene – spun că vor reclama abuzurile regimului Băsescu-Ponta la Uniunea Europeană…..

Pot să stea liniștiți !!! Li se va face în mod sigur dreptate…… Pentru că este ca și cum i-ar fi reclamat lui Stalin abuzurile Anei Pauker, în România.

UnUL 30-07-2013 - 08:29

Tăchiță dragă, ești nițeluș bătut în cap. CRED CĂ NICIUN OM CU SCAUN LA CAP NU SE ÎNDOIEȘTE CĂ A FOST VORBA DE UN ȘANTAJ, NICI CĂ LACHEII DE LA ANTENE NU FAC DECÂT SĂ EXECUTE ORDINELE I N F E C T U L U I SECURIST FELIX. Aceste canale de scurgere a deșeurilor menajere și a fecalelor numite „Antene”sunt singurele televiziuni (poate alături de RTV!) care au obligația de serviciu să se ia de gât cu oricine îl deranjează pe s c â r b o s u l escroc și turnător Felix. Când Varanul le ordonă potăilor lui de ziariști, indicându-le o țintă : „Șo pe el!, aceștia se reped și mușcă. altfel își pierd simbria sau chiar locul de muncă.
CUM E TURCUL ȘI PISTOLUL. Banda de gangsteri, de mincinosi, de calomniatori, de escroci și de șantajiști de pe Antene sunt „după chipul și asemănarea” patronului lor, i n f e c tu l securist Felix. Adica la un patron mincinos, escroc si canalie precum infectul turnator Felix, angajați aidoma, în frunte cu Sorin Alexandrescu. Ăsta nu e „Intact Group” ci „Șantaj Group”.
Nimic neobișnuit sau surprinzător la acest capitol. Surprinzător e doar faptul că mai există în România destui c r e t i n i intoxicați iremediabil de „Antene”care văd încă peste tot procese politice dictate de „tiranul” Băsescu și sunt dispuși să credă că escrocii ordinari care încep acum să fie anchetați, judecați și condamnați, de la Bombo și Becali la Varan și lacheii lui, Fenechiu, etc. sunt curați ca lacrima, niște ingerași cărora le lipsesc doar aripioarele, și sunt anchetați la poruncă p o l i t i c ă. Cu stenogramele în față, totul e clar chiar și pentru un orb! E suficient să știi să citești ! Și totuși unii USL-inoși i d i o ț i tot nu vor pricepe și vor răcni – pe urmele Varanului – că e o m a n i p u l a r e p o l i t i c ă. Mare e grădina ta, doamne, și mulți USL-ași i d i o ț i mai are în ea!

Antibasistul 30-07-2013 - 08:34

Te-ai trezit ma dobitoc basist?
Ia-l pe Basescu de mina si emigrați in Congo, pacostelor!

UnUL 30-07-2013 - 08:36

Dobitoci sunt doar antibăsiștii, b o u încălțat!

Antibasistul 30-07-2013 - 08:42

Ptiu!

UnUL 30-07-2013 - 08:52

iar ai probleme cu salivația. Îți pot recomanda un endocrinolog bun!

UnUL 30-07-2013 - 08:35

Îți furnizez un excelent articol apărut într-un ziar serios – nu într-o fițuică murdara ca hurnalul Națiobnal:
Nu-mi pot ascunde satisfacția că un vis al meu va putea deveni realitate, anume ca într-o bună zi, ventilatorul de împrăștiat dejecții care este Antena3 va fi în sfârșit scos din priză.
Cine va spune că sunt împotriva libertății presei, poate s-o facă liniștit, fără să mă afecteze în vreun fel, pentru că în trustul Intact nu s-a făcut niciodată presă.
Locotenenții lui Felix nu au nimic în comun cu jurnalismul, sunt doar mercenari fără scrupule care n-au avut niciodată nici cea mai mică ezitare în a linșa mediatic, a manipula în masă și a influența mersul p o l i t i c al țării. Antena3 este un centru de comandă de activități subversive de subminare a puterii în stat, iar patronul trustului Intact, un Machiavelli ce se vrea stăpânul României.
Se pare că specialiștii în știri sunt mult mai specialiști în șantaj, ceea ce nu trebui să ne mire deloc, dat fiind faptul că de-a lungul anilor au dovedit că au toate ”calitățile” necesare pentru a trăi cu ei înșiși, de a nu avea niciun fel de mustrări de conștiință seara când se duc la culcare și ca să folosesc o expresie de sorginte ceaușistă, de a nu precupeți niciun efort pentru cauza patronului.
Nicio aroganță n-a fost prea mare: de la prezența pe postul național de televiziune a turnătorului dovedit Voiculescu, până la insolența lui Gâdea de a da un comunicat pentru țară, moment care m-a transportat în timp, în anii 90, la mobilizarea mercenarilor credincioși și bine plătiți de a face front comun în apărarea șantajistul manager al Antenelor 1 și 2, la insolența cu care „jurnaliștii” trustului Intact vorbesc despre statul de drept, justiție și mândrie națională.

UnUL 30-07-2013 - 08:37

Îți furnizez un excelent articol din presă;
Nu-mi pot ascunde satisfacția că un vis al meu va putea deveni realitate, anume ca într-o bună zi, ventilatorul de împrăștiat dejecții care este Antena3 va fi în sfârșit scos din priză.
Cine va spune că sunt împotriva libertății presei, poate s-o facă liniștit, fără să mă afecteze în vreun fel, pentru că în trustul Intact nu s-a făcut niciodată presă.
Locotenenții lui Felix nu au nimic în comun cu jurnalismul, sunt doar mercenari fără scrupule care n-au avut niciodată nici cea mai mică ezitare în a linșa mediatic, a m a n i p u l a în masă și a influența mersul p o l i t i c al țării. Antena3 este un centru de comandă de activități subversive de subminare a puterii în stat, iar patronul trustului Intact, un Machiavelli ce se vrea stăpânul României.
Se pare că specialiștii în știri sunt mult mai specialiști în șantaj, ceea ce nu trebui să ne mire deloc, dat fiind faptul că de-a lungul anilor au dovedit că au toate ”calitățile” necesare pentru a trăi cu ei înșiși, de a nu avea niciun fel de mustrări de conștiință seara când se duc la culcare și ca să folosesc o expresie de sorginte ceaușistă, de a nu precupeți niciun efort pentru cauza patronului.
Nicio aroganță n-a fost prea mare: de la prezența pe postul național de televiziune a turnătorului dovedit Voiculescu, până la insolența lui Gâdea de a da un comunicat pentru țară, moment care m-a transportat în timp, în anii 90, la mobilizarea mercenarilor credincioși și bine plătiți de a face front comun în apărarea șantajistul manager al Antenelor 1 și 2, la insolența cu care „jurnaliștii” trustului Intact vorbesc despre statul de drept, justiție și mândrie națională.
Televiziunile lui Voiculescu au întreținut mai presus de orice, ura. Au răsturnat ordinea firească a valorilor sădite în cei 7 ani de-acasă: au preamărit hoții și i-au căinat când au ajuns la necaz.
Au încurajat și finanțat anarhia exploatând sărăcia materială, dar mai presus cea a minții, plătind pensionari să stea în stradă, să huiduie o nuntă în fața bisericii, drapelul de Ziua Națională, să facă circ la Vila Dante. Au ținut pe statul de plată pe stegarul bărbos, un afacerist ratat care își făcuse o viloaie de neam prost evaluată la 1 milion de euro și care acum e în executare silită.
Au promovat kitchul și nesimțirea, scandalul și c u r v ă s ă r a i u l… Nimic n-a fost prea mult, nici măcar clipul refuzat până și de p u b l i c a ț i i l e de scandal, acela cu fundul gol al unui fost premier. Au întreținut lovitura de stat și au militat activ pentru demiterea președintelui, identificându-l ca fiind inamicul numărul 1, știind că telespectatorii lor fideli au nevoie mereu să urască pe cineva.
Toate acestea, sub pretextul interesului național, a dragostei de țară și de dreptate. Puțini dintre cei care-și iau porția de ură de la Antena3 vor înțelege acum că arestarea lui Sorin Alexandrescu nu e o persecuție politică, și și mai puțini, că nu e nicio nedreptate, nu e vorba de îngrădirea libertății presei, el nefiind jurnalist.
Că puterea dobândită de Voiculescu n-a fost niciodată obținută pe căi ortodoxe și că șantajul a existat în vreo formă sau alta sub înaltul său patronat. Că un turnător la securitate nu putea fi un exemplu de mare caracter și onestitate și că interesul material a fost întotdeauna adevăratul mobil. Banii și puterea.
El a ajuns foarte sus, unde aerul e atât de rarefiat, încât îi întunecă judecata. Puternicul „crocodil” cum s-a auto-flatat el, s-a crezut invincibil, la fel cum și-au închipui că sunt Năstase, Vântu și Becali.
E foarte posibil ca era varanică să se-ncheie în curând și ar reprezenta o asanare mult așteptată a ceea ce se numește presă în România. Îndrăznesc să sper că se vor elibera niște minți ținute prizoniere, hrănite cu ură și mizerii la masa de seară a Antenei3, că Varanul va fi adus cu picioarele pe pământ, spulberându-i-se odată pentru totdeauna iluzia că ar fi atotputernic, că este dirijorul din umbră al destinelor românilor și că un trust de presă ca al lui, nu are ce căuta într-o Românie europeană.

Antibasistul 30-07-2013 - 08:41

Iarasi minți si aiurezi, basistule fara creier!

UnUL 30-07-2013 - 08:53

Puiule, cum ți-am scris clar (Nu am nicio vină că, la cele 4 clase ale tale, citești mai greu!) articolul acesta nu-mi aparține. Este luat dintr-un ziar de mare tiraj.

digital 30-07-2013 - 10:10

hahaha!
evz …..ziar de mare tiraj, împușcă-te mă cu gloanțe de cau-sugy!

UnUL 30-07-2013 - 09:21

Foaie verde păducel
Mi se spune Bășinel
Sunt tont și bătut în cap,
Pe Băsescu îl tot sap
Și dau iama prin evrei,
Împut forul, vrei-nu vrei
Aruncînd mereu fecale
Peste tot ce-mi iese-n cale.
Sunt un animal de soi
Ce trăiește în gunoi
Și duhoare răspândește
Peste tot ce viețuiește.
Ăsta sunt și n-am ce face.
Nimic pe lume nu-mi place
Decât dragul USL-eu
Ce-mi mai dă câte un leu.
(Din folclorul nou)

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 30-07-2013 - 12:37

Tu esti Profesor Universitar la CLUJ ;

Te voi …FELICITA personal pt. TALENT !

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 30-07-2013 - 12:41

BLESTEM MONAHAL :

..Vin enoriasi la slujba, predica sa i-o asculte,
Da-i in greva taica popa, si-a dat predica pe “mute”.
Iar din carti cu taine multe, greu blestem are in minte,
Cu adresa-i anatema chiar la domnul presedinte:

“-Blestemat sa fie chiombu’ si afurisit pe veci
De-mi ia bir de la salariu si da vina iar pe greci
Foc de iad sa-i arda curu’, azi pupat de multa lume
Cand se tine de mizerii si le hahaie drept glume.

N-aiba parte de Nutzica si de nurii ei zglobii
Sa ii moara daravela si sa n-aiba bucurii.
Sa-i gaseasca boboreanu dosaru’ de securist
Si sa-i pagubeasca jocul de ghiolban si arivist.

Sa plateasca pentru flota cu ani grei de ascunzis
In loc rece, de fereala, la geamuri cu zabrelis.
Sa-i ia statu’ apartamentu’, cel cu japca insusit
Si la schimb sa-i dea celula cu un detinut… iubit.”

Iac-asa blesteama popa presedinte de doi bani,
Ce a condamnat boboru’ la restriste pe multi ani.
Domnu’ ruga de-i asculta, ne va ferici pe toti
Trimitand in iad pe chiombu’ si-al sau clan de mafioti.

Blestem, Numele Tau E Traian ! „

UnUL 30-07-2013 - 14:03

Parpsnghelaș, te aștept cu drag. Poate bem o cafea și ne înjurăm în direct.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 30-07-2013 - 14:36

UnULas,merci,merci beaucoup!

Dwe injurat, i-ti rezervi tu dreptul !

Ducele de Pica,vei avea toate motivele !

Un INTELECTUAL ADEVARAT nu se vinde

La asa un GUNOI, la un IMPOSTOR dovedit !

UnUL 30-07-2013 - 14:48

Evident că un intelectul adevărat nu se vinde (vezi Pleșu, Liiceanu, Cărtărescu, etc; nu că m-aș compara eu cu el – sunt departe de valoarea lor!)
P.S. Ți-am mai spus că Îți nu se scrie niciodată cu cratimă, puiuț.

urbos 30-07-2013 - 14:53

Plesu si satra, o adunatura de gunoaie, de lichele, de oameni de nimic care se autointituleaza intelectualii tarii. Ar fi avut poate, sansa se fie, insa s-au dovedit a fi doar niste lepre care se ling in cur unele pe altele, niste vanduti fara caracter.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 30-07-2013 - 15:02

….I-ti , admir perseverenta privind

….APARAREA unei CAUZE PIERDUTe !

….Exemplele invocate insa DOVEDESC

…UN ushor derapajde la REALITATE !

…Lichelenii invocati au fost VANDUTI ,

…IN toate timpurile si este explicabil ,

…Ca UnULas’H, nu distinge acest AMANUNT !

….Plesu-PORKU a facwt kuninlingus la Ceasca, existand DOVEZI scrise de el, insu-
si, Licheleanu smeker a fost primul intelectual

care a marjat dupa 89 pe reabilitarea legionarilor si criminalilor de sorginte verde,

Ca CaRtarescu , nimeni ! Cu LEVANTUL ,

Unica si IREPETABILA opera ,citita de

HENTA QIOrr !

UnUL 30-07-2013 - 15:17

Pentru Dumnezeu, Parpanhelaș, încetează să scrii „îți” cu cratimă, că ești de râsul curcilor !!!
P.S Masa de cretini de tip Parpanghel și Scârbos nu pot decît să arunce cu lături împotriva puținilor intelectuali autentici pe care îi are România. Nimic mai firesc.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 30-07-2013 - 19:17

….UnULas’h ,

Cu o viziune DEFORMATA COMPLEcT

De tarele, unei afectiuni incurabile,

Numita PedeLEPRISM /bashinita cronica

Cu pierdere de identitate si BUN SIMT

Si STABILESTE ….LISTA de VALORI

INTELECTUALE dupa chipul si asemanarea

Idolului preferat, TITANUL GANDIRII

troianu bhasit !

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 30-07-2013 - 22:25

….UnULas’H, ia de vezi si ce mai spun si ALTII;

Somnoroase lichele

Somnoroasele lichele,
Pe la colţuri se adună
Şi vorbesc de lucruri grele
Şi de munca care-o amână…
UnUL zice că-i prea mic
Altul, că mai aşteaptă-un pic.
Un al treilea, mai cu moţ,
Ce se crede şi mai hoţ,
Zice fără de ruşine:
Munca frate nu-i de mine!

jan dinu 30-07-2013 - 07:44

Foaie verde magheran …
Hotzii pling pentru varan …
Ca intra in puscarie
Shi bine n-o sa-i fie !!
Nu are nicio scapare
Acolo in inchisoare
Putrezind a hoit batrin …
Basescu i-a fost jupin !!
JD-USA

UnUL 30-07-2013 - 08:42

Reușită poezie domnule Dinu (cu excepția versului 4 unde, ca să iasă ritmul, ar trebui scris : „Și bine n-o să îi fie”),- nu ca ale lui Parpangheluș !

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 30-07-2013 - 12:35

Basea: Unde sunteti voi, vapoarele mele ?
Vapoarele: In lada de zestre a lu’ fi-ta, Maria Ta!

Cine are mintea-n basca
Si-i zic unii c-ar fi pleasca?
Cine suie in tractor
Vrand sa are un ogor?

De elice-avea tractoru’
Ne-am fi regasit vaporu’,
Ce-a plecat cu toata flota
Sa-i faca lu’ EBA dota.

De tractoru-avea si scoala
Ar fi fost mare scofala,
Caci lasandu-se pozat
Cu nume s-ar fi semnat.

Cum facea maimut-acasa
Cand pe plaja era scoasa,
Ca subiect de-autograf
Astazi tema d-epitaf.

Dar asa el scoala n-are,
Nici nu poate sta pe mare,
Este bun doar de decor
“Manastire-ntr-un picior, cine-i omu’ din tractor” ?”

UnUL 30-07-2013 - 14:02

Năravul din fire n-are lecuire. Nu te obosești să debitezi versuri șchioape cu rime proaste.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 30-07-2013 - 14:39

Ale tale , ale tale !

UnULas’H ,sant GENIALE !

PROFUNDE , din putzul adanc al

Gandirii ,de …ADEVARAT INTELECTUAL !

UnUL 30-07-2013 - 14:53

Nu. vițeluș, nici vorbă de așa ceva; dar au rimă, ritm și unmor. Ale tale nu au nimic din toate astea.

UnUL 30-07-2013 - 14:56

Degețel, tu nu te pronunța! Ultima poezie pe care ai citit-o a fost „Cățeluș cu părul creț”.

UnUL 30-07-2013 - 14:59

Ce discurs elevat, Degețico! Se vede că ai o educație aleasă! (Aleasă din noroaiele mahalalelor.).

pathfinder 30-07-2013 - 15:00

to: digital
Anaologule iar ai venit pe forumul ZV sa te descarci dupa milionul de frustrari adunate?
Alta treaba n-ai?
La baie ai incercat?

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 30-07-2013 - 15:09

Aici in PARTE , ma declar de AKORD cu

Tine, UnULas’H:

,,Nu. …..

dar au rimă, ritm și unmor. ”

——————————————

,,unmor „—Cat , cuprinde !

Nec PLUS ULTRA !

Divin(a)pina la SUBL-im!

UnUL 30-07-2013 - 15:19

Parpaghelaș, ți-am mai spus că nu am făcut studii de dactilografie și că pentru ochii mei obosiți de citit literele de pe forum sunt prea mici.: așa că am făcut, fac și voi mai face greșeli de tastare. DAR EU NU SCRIU „ÎȚI” CU CRATIMĂ !!!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 30-07-2013 - 19:06

…UnULas’H:

…LITERA e Di VINA,

…Scuza-ma Di Lock Distinswe D.Prefesseur,

….Mintea si Lipsa ta de karakter, nu te lassa;

….Sa vezi SPIRITUL ….

….(LITERELE se pot majora/micsora)

….Patologia ta , de basist , nu are REMEDIU !

UnUL 30-07-2013 - 22:34

Parpaghelaș, nu știu cum mărești și micșorezi tu literele pe forum; eu nu am cresut cu fundul pe calculator, ca tine.
În ceea ce privește mintea și caracterul .. nu ești mătăluță cel mai îndreptățit să vorbești despre așa ceva !
P.S. A propos : câte cărți și câte articole (ISI sau nu) ai publicat?

UnUL 30-07-2013 - 22:38

Scuze : „am crescut”…

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 31-07-2013 - 17:25

…Tzutzere bashist, UnULas’H !

Karakteru de Skurshoare a PROPAGANDISTULUI

De sorginte ORANJGUTAN, te descalifica !

I-ti repet, un intelectual nu se pune in SOLDA ,

Unui individ ca t. b !———

N I C I O D A T A!

UnUL 30-07-2013 - 08:54

MINUNATĂ FOTOGRAFIA ASTA CU CICLOPUL FELIX !

digital 30-07-2013 - 10:18

foarte tare causugiul banciu, jurnalist de altfel, vezi la sec 00:59 cum vomită el-gurnalistul un…..”că cum…”de le e mai mare drag băsiștilor să-l pupu sub koadă!

UnUL 30-07-2013 - 14:01

Grupul fraților Păunescu (gupul FORMAT din 2 frați, sau grupul condus de ei, e foarte confuz!) SĂRBĂTORESC (de fapt „sărbătorește”, subiectul verbului fiind „grupul”, singular!) !!! Uf!!!
P.S. Ideea e la fel de aiurea ca și formularea ei.
P.s. 2. Degețel, ai vrea mătăluță să ai mintea și umorul lui Banciu. Nu sunt întotdeaubna de acord cu el, critică tot și pe toți (și pe cei ce merită, și pe cei ce nu ar merita!); dar e savuros.

digital 30-07-2013 - 14:38

da…e savuros de prost, place clujenilor că cine se aseamănă se adună!

UnUL 30-07-2013 - 14:51

Savuros de prost, de mitocan și de veninos e Mircea Badea, puiu., Banciu e de o „calitate” net superioară.

digital 30-07-2013 - 14:55

hahaha!
dacă aia e calitatea băsistă, mai bine mă uit la Badea!

UnUL 30-07-2013 - 22:36

Normal, Degețel, cine se aseamănă (adică e de aceeași teapă!) se adună.

Europeanuul 30-07-2013 - 20:48

@Unul,

Pe linga grupul fratilor Paunescu initial adaugasem si Fam. Ioan Niiculae si Fam. Adamescu, dar le-am scos (la rectificare am uitat sa schimb modul verbului, sorry).

Avind in vedere ca George Constantin Paunescu nu a fost usa de biserica (precum si impletitura intereselor Familiei Adamescu, Fam Ioan Niculae si a baietilor destepti a lui Adrean Videanu) nu putem spune ca ideea este aiurea. Este vizibil pentru toata lumea ca Basescu are un PR puternic si este super-sustinut (mediatic) de trusturile media Paunescu si Adamescu.

Apropo, cine a platit si a difuzat clipurile maneliste in campaniile electorale de-a lungul anilor (Antenele lui Voiculescu?)

http://www.youtube.com/watch?v=zvWugokF8XM
http://www.youtube.com/watch?v=E8SQWJgkXR0

Europeanuul 30-07-2013 - 20:49

@Unul,

Pe linga grupul fratilor Paunescu initial adaugasem si Fam. Ioan Niiculae si Fam. Adamescu, dar le-am scos (la rectificare am uitat sa schimb modul verbului, sorry).

Avind in vedere ca George Constantin Paunescu nu a fost usa de biserica (precum si impletitura intereselor Familiei Adamescu, Fam Ioan Niculae si a baietilor destepti a lui Adrean Videanu) nu putem spune ca ideea este aiurea. Este vizibil pentru toata lumea ca Basescu are un PR puternic si este super-sustinut (mediatic) de trusturile media Paunescu si Adamescu.

Apropo, cine a platit si a difuzat clipurile maneliste in campaniile electorale de-a lungul anilor (Antenele lui Voiculescu?)

http://www.youtube.com/watch?v=zvWugokF8XM
ttp://www.youtube.com/watch?v=E8SQWJgkXR0

salut 30-07-2013 - 21:05

Esti la fel de prost ca UnUL. Si ai limbita. Prostul de UnUL se luase aiure de o chestie corecta (grupul fratilor Paunescu era corect) si – pe buna dreptate – de una gresita (grupul sarbatoreste, nu sarbatoresc.)

Te-ai scuzat pentru chestia scrisa corect, iar pentru aia incorecta ai zis ca „la rectificare am uitat sa schimb modul verbului”. De fapt ai schimbat persoana verbului, din III plural, in III singular.

De ce nu va tineti voi de „Ana are mere”, nu pot sa inteleg!

digital 30-07-2013 - 21:10

i s-au încâlcit acordurile din cauza bursei săracu, joacă puțin dar pierde mult, și mai are timp și pe forum!
hahaha!

Europeanuul 30-07-2013 - 21:35

Saliut, un grup sarbatoreste doua sau mai multe grupuri (de interese) sarbatoresc.

Degetico, orizontul (de timp) al investitiilor mele in actiuni depaseste pragul de un an. Eu sint multumit si cu mai putin, dar mai sigur, nu sint adeptul speculatiilor (nu sint consumator de cocaina).

salut 30-07-2013 - 21:44

Ai vrut sa-mi arati ca ai descoperit cum se conjuga „a sarbatori” la a III-a singular si la a III-a plural? Bravo. Ai facut bine. Tema pentru acasa, sa citesti propozitia 12 din pagina 5 a lucrarii „Capitalism pentru prosti” se reporteaza pentru saptamana viitoare. Ba nu, luna viitoare, sa nu-ti stresezi neuronasul dupa efortul III singular – III plural.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 30-07-2013 - 14:41

Șase pisoi nou-născuți, ajutați de Băsescu să se întoarcă în punga de plastic din care evadaseră

Radu C. Crahmaliuc

Prezent în județul Alba, pentru a asista la Tîrgul de Fete de pe Muntele Găina, președintele Traian Băsescu a fost declarat eroul zilei, după ce a ajutat șase pui de pisică, nou-născuți, să se întoarcă în punga de plastic din care evadaseră, chiar în momentul în care aceștia riscau să iasă din apă și să se piardă pentru totdeauna.

“Serveam o bere pe marginea unui rîu, odihnindu-mă la umbră și uscîndu-mi părul după ultima baie de mulțime. Deodată, sub un pod, am văzut mai mulți pisoi nou-născuți, în pericol să scape din punga de plastic în care se aflau. Mi-a înghețat inima gîndindu-mă la părinții lor, pentru că și eu am două fete”, povestește Băsescu, însuflețit. “Evident, am sesizat imediat pericolul, pentru că am lucrat mulți ani pe mare și chestiile de genul ăsta nu-mi scapă. Am văzut că pisoii găsiseră o spărtură și se pregăteau să iasă la mal, așa că am sărit imediat în apă, am înotat vreo douăzeci de metri împotriva curentului puternic și, în cele din urmă, am reușit să-i prind pe toți, să-i bag înapoi în pungă și să leg sacoșa sănătos, dîndu-i drumul pe apă, spre siguranță.”

Întrebat dacă se află la prima ispravă de acest gen, Traian Băsescu a mărturisit cu modestie că a mai ajutat neamul pisicesc și cu alte ocazii. “Odată, la Cotroceni, am găsit un motan care căzuse din cuibul lui, așa că l-am urcat la loc în copac, peste ouă. Mulți nu ar fi făcut asta, dar așa sînt eu: simțit și grijuliu. Aș vrea să știu cîți dintre criticii mei au ajutat vreodată o bătrînică să se întoarcă pe același trotuar de pe care plecase. Cîți au întins mîna spre un om căzut, ca să-l arate cu degetul și să rîdă de împiedicat? Vă spun eu: nici unul! Pentru că nici unul nu e așa de grijuliu și săritor ca mine!”

…..

UnUL 30-07-2013 - 14:54

Ce Crah, acest Crahmaliuc! (cine naiba o fi și ăsta?)!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 30-07-2013 - 20:58

UnULas’h ca tine , sigur NU EXISTA !

Tzutzere , aici este o MOSTRA de Talent

I-ti explicam , adineaori ! Dar esti ANCORAT

In PROCESUL de CUNINLINGUS la QiorPeck !

UnUL 30-07-2013 - 21:23

O moNstră de talent, poate !

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 30-07-2013 - 21:28

…Tzutzere …

…Cu cei 2/3 neuroni captivi si aia in rektul qiorului

…Evident ca nu potzi aprecia la justa VALOARE !

…I-ti recomand o KURRa de DEZINTOXICARE,

…UnULas’h ulle , draga Las’h ulle !

UnUL 30-07-2013 - 22:37

Puiuț, ai vrea tu să ai a zecea parte din neuronii mei!

UnUL 30-07-2013 - 22:39

După cum scrii – nu numai în franceză ci și în română, Parpangheluț, fac pariu că nu ai mai mult de 8 clase.

שׂפֿבּשׂפֿהּשׁ 30-07-2013 - 14:11

JUstitia lucreaza la FOC CONTINUU. Ier turnatorul Felix, azi Dragnea. Daca dosarul Varanului este important pentru ca va duce la desfiintarea televiziunilor lui TOXICE, in cazul lui Dragnea Justitia va TREBUI sa bage la puscarie pe cel mai TOXIC baron al Romaniei, generatorul cancerului mafiei din tara. Dragnea, ca si ceilalti mafioti ai Romaniei se comporta – cica ! – normal si nu ia in serios acest dosar, numai ca, acolo, DNA-ul detine probe CLARE prin care o sa-l bage la Mititica pentru muuuuulti, multi ani pe aceasta vipera psd-ista! La referendumul pt. demiterea lui Basescu, acesta a fost capul miscarii „cit mai multe voturi”, incalcind TOATE regulile si LEGILE votarii. In judetul din care acesta provine, ca si judetele limitrofe, voturile dupa ora 21 s-au executat cam un vot la 20 de secunde. Probabil ca acest mafiot toxic a avut o masina de vot infernala, ceea ce a dus la multiplicarea voturilor in milioane de exemplare. Cine paote sa creada ca la acest referendum s-au prezentat atit de multi romani, ori e prost, ori e dusmanul Romaniei! Dragnea si clica lui mafiota sunt autorii a milioane de voturi furate si contrafacute. Pina cind Justitia nu va da ca mafiotii astia psd-isti si pnl-isti de pamint, IN ROMANIA NU VA EXISTA NICIODAT UN VOT SAU REFERENDUM CINSTIT ! Toamna asta va fi TOAMNA PLINGERII pentru USL (Urmeaza Saracie Lucie !!) si admiratorii lor.

Antibasistul 30-07-2013 - 14:37

DD-istule, NU esti sanatos la cap!

UnUL 30-07-2013 - 22:41

Cum scriam – dar s-a cenzurat – să fi adept al lui DD e trist, dar să fii USL-aș e îngozitor.

UnUL 30-07-2013 - 22:43

Evident, „îngRozitor”.

urbos 30-07-2013 - 23:24

Vierme schizofrenic, usl-isti nici nu-s prea multi, multi sint cei care vor Basescu mort si d-aia au votat cu USL. Doar basistii sint basisti, sifilitici, dementi, taraturi, prosti, lepre, starpituri…

UnUL 30-07-2013 - 23:28

Buboșel, refuz să cred că demenții ca tine sunt chiar atât de mulți în România. Suntem o țară de proști, dar nci chiar în halul ăsta !

urbos 30-07-2013 - 23:35

Refuza schizofrenicule, refuza, ca daca ai recunoaste ar fi un prim semn de vindecare.

שׂפֿבּשׂפֿהּשׁ 30-07-2013 - 14:36

Jurnalistul Cornel Nistorescu a declarat, aseară, la postul Realitatea TV, că eşecul referendumului pentru demiterea lui Traian Băsescu l-a scos pe Crin Antonescu din cursa pentru fotoliul de la Cotroceni.

„Eşecul referendumului a dus la erodarea şoc, rapidă, ca să nu spun necredibilitate a lui Crin Antonescu, care pe perioada interimatului a fost un anti-jucător, un anti-preşedinte”, a spus Nistorescu la Realitatea TV, adăugând: „A invalidat orice aşteptare a populaţiei din partea lui ca preşedinte”.

„Nu mai este adversarul lui (Traian Băsescu). Este un om care a ieşit din competiţie, chiar dacă el nu recunoaşte asta, chiar dacă liberalii nu recunosc asta”, a precizat jurnalistul.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult