Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Dosarul Zambaccian, amânat pentru 13 aprilie

Dosarul Zambaccian, amânat pentru 13 aprilie

scris de M.A.
4 afisari

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţei a amânat joi, pentru 13 aprilie, judecarea dosarului Zambaccian, deoarece apărarea nu a reuşit să copieze toate materialele întocmite de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

Adrian Nastase

Întrebat despre schimbarea din complet a judecătorului Ioana Bogdan, preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase, a arătat că au fost făcute probabil analize care au dus la acestă decizie. „O astfel de numire nu trebuia acceptată de la bun început. Ioana Bogdan era în două dosare de la DNA – noi am spus că nu este normal, am formulat şi două cereri de recuzare. Presupun că a fost o decizie administrativă”, a mai spus Năstase, citat de Agerpres.

Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au anunţat, pe 28 februarie, schimbarea din completul care judecă dosarul „Zambaccian” a judecătorului Ioana Bogdan – fost consilier al şefului DNA, Daniel Morar, judecător contestat de către fostul premier Adrian Năstase pentru participarea la procesele sale. Fostul premier Adrian Năstase a fost trimis din nou în judecată, pe 5 mai, de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie în dosarul în care este acuzat de luare de mită privind bunurile din China, aşa-numitul dosar „Zambaccian I”

2 comentarii

nik 15-03-2011 - 07:49

pana cand fenteaza talharul de nastase justitia. [un muritor de rand termina de executat pedeapsa de cand se tot amana procesul lui bombonel tovarasi pesedei se poate asa lepra intre voi se pare ca da ]

geek-a-contra 15-03-2011 - 08:28

o s-o fenteze exact pina in ziua in care justitia va incepe sa-si fac treaba. acu’ lumineaza-ma: daca pesedeii nu mai sint la putere de prin ’04, cine este la conducere si o controleaza pe madam justitia?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult