Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Ducu Bertzi, audiat de procurori

Ducu Bertzi, audiat de procurori

scris de B.C.R
10 afisari

Ducu Bertzi a fost audiat joi la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, într-un dosar în care este implicat și președintele Partidului Mișcarea Populară, Eugen Tomac.

Ducu Bertzi a colaborat cu SecuritateaPotrivit unor surse judiciare, Ducu Bertzi este suspectat de săvârșirea infracțiunii de abuz în serviciu contra intereselor publice, infracțiune săvârșită în calitate de membru al Consiliului de Administrație al Societății Române de Radiodifuziune (SRR).

Sursele citate au precizat că faptele cercetate se referă la perioada 2010 — 2014, iar procurorii investighează modul în care CA al SRR a luat decizia de achiziționa acțiuni la o societate comercială, care deținea un post de radio în Republica Moldova.

Cercetările în acest dosar au fost începute în urma unei sesizări depuse de Corpul de control al primului-ministru, în care erau reclamate nereguli în legătură cu modul în care au fost cheltuite mari sume de bani la Departamentul pentru Românii de Pretutindeni, condus până în 2012 de Eugen Tomac.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult