Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Ecaterina Teodorescu este noul Avocat al Poporului

Ecaterina Teodorescu este noul Avocat al Poporului

scris de C.S.
5 afisari

Ecaterina Teodorescu va prelua funcția de Avocat al Poporului, interimatul său fiind aprobat deja, astăzi, de plenul comun al Camerei Deputaților și Senatului.

Ecaterina Teodorescu a fost investită de Parlament în funcția de Avocat al Poporului.

Teodorescu va fi Avocatul Poporului până în februarie, la prima ședință de plen reunit din sesiunea viitoare, rezultatul ședinței de azi fiind 361 voturi pentru și 25 împotrivă.

Președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, a declarat că Ecaterina Teodorescu va prelua atribuțiile Avocatului Poporului până când Parlamentul îndeplinește procedurile legale.

8 comentarii

Titircă Inimăbună 20-12-2013 - 13:59

Si cum ar putea „Avocatul Poporului” sa ne apare, daca e numit de Banditii Poporului?

Mai ales acum, cand prin cazul Nastase este pe deplin lamurit ca pesedeaua e o banda de pitici ai calitatii?

PSD-ul e patat pentru vecie, alleluia si un praz verde!

neacsum 20-12-2013 - 17:18

Pai cum calca pe langa, cum i se face rau de la lingurea si pleaca pe motive de sanatate, asa cum a plecat si madam placinta din parlament dupa ce a discutat cu tanti elena. Cum le apar lor problemele de sanatate dupa ce stau sefii de virba cu ei, e ceva de speriat. Doamne sensibili alesi avem, cum stranuta sefii, cum dau in febra porcina.

ionisus 20-12-2013 - 17:33

Cata vreme avocatul poporului e numit de Parlament, pe criterii politice, cum ar putea acesta sa faca altceva decat i se impune de catre sefii lui?! Evident ca daca incearca sa fie impartial si sa spuna lucrurilor pe nume, e acuzat, in cel mai fericit caz, de exces de zel si imediat afla ca are probleme….personale! In fapt, singura problema personala este aceea ca e subordonat intereselor „de partid” in loc sa reprezinte interesele poporului, asa cum ar trebui.

salut 20-12-2013 - 17:36

Iar solutia ar fi….

ionisus 20-12-2013 - 17:42

Sa fie numit prin decret de Presedintele Romaniei, in urma unui concurs organizat de societatea civila.Consider ca in acest fel ar fi cu adevarat independent si si-ar putea indeplini mandatul in mod onorabil.

urbos 20-12-2013 - 17:55

Hashahahahahahaha!
Du-te ba la balamuc.
Auzi si la asta, sa il numeasca Kioru. Cica „concurs”, de parca nu e stiuta reteta Kiorului de a incalca spiritul legii, inversand logica. Porcul de Basescu ar spune NU SEMNEZ, decat pe ala pe care-l vreau IO.

urbos 20-12-2013 - 17:52

Solutia e desfiintarea institutiei.

digital 20-12-2013 - 18:54

Ecaterina Teodoroiu, maybe!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult