Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei UPDATE – Elena Udrea, semnul misterios, duba şi cătuşele (video)

UPDATE – Elena Udrea, semnul misterios, duba şi cătuşele (video)

scris de A.B.
13 afisari

UPDATE, ora 20,42 – Înalta Curte de Casație și Justiție a decis, miercuri seara, arestarea preventivă pentru 30 de zile a deputatului Elena Udrea în dosarul Microsoft.

Decizia a fost anunțată de unul din avocații Elenei Udrea, Marius Striblea, prezent la sediul instanței supreme. Acesta a precizat că judecătorii au revocat controlul judiciar și s-a emis un mandat de arestare preventivă în legătură cu denunțurile făcute de Dinu Pescariu.

Avocatul a mai spus că va contesta decizia de arestare. În urma hotărârii instanței supreme, Elena Udrea a fost dusă în arestul Poliției Capitalei.

După prima nopate petrecută în arest, Elena Udrea a fost adusă, miercuri, la Înalta Curte de Casație și Justiție, unde se judece procesul în care Direcția Națională Anticorupție solicită arestarea sa preventivă în dosarul Microsoft.

udrea la judecataElena Udrea a coborât din dubă având cătușele la mâini, iar înainte de a intra în sediul instituției  a făcut același gest care a stârnit controverse în Parlament în urmă cu două zile. Udrea a privit zâmbind la camerele de luat vederi și și-a atins nasul cu degetul arătător.

Elena Udrea a fost reținută, marți noapte, de DNA pentru 24 de ore, fiind acuzată de trafic de influență și spălare de bani în dosarul Microsoft.

Presa a scris dupa gestul din Parlament, cand Elena Udrea si-a atins nara dreapta cu degetul in doua randuri, ca acest semn ar putea fi asociat limbajului mafiot.
In limbajul mafiot exista diferite versiuni de interpretare a unui astfel de gest, el reprezentand fie o amenintare fie un avertisment. În presă s-a speculat că gestul făcut de Udrea ar reprezenta de fapt un semn masonic.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult