Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Emoții pentru Dan Voiculescu. Procesul ICA se reia azi

Emoții pentru Dan Voiculescu. Procesul ICA se reia azi

scris de A.H.
2 afisari

Procesul lui Dan Voiculescu, privind privatizarea Institutului pentru Cercetări Alimentare (ICA), se va relua azi la Curtea de Apel București. Ședința de judecată de luni a ținut mai bine de 11 ore, iar la sfârșit procurorul DNA a cerut pedepse mai mari pentru toți inculpații din dosar.

Emoții pentru Dan Voiculescu.

Azi, urmează ca avocații să-și susțină pledoariile finale. Va urma ultimul cuvânt al inculpaților, fiind posibil ca acesta să fie și ultimul termen al procesului.

Avocatul lui Dan Voiculescu, Gheorghiță Mateuț, a depus două cereri de recuzare a judecătorilor care se ocupă de acest dosar, Camelia Bogdan și Mihai Alexandru Mihalcea, însă solicitarea sa a fost respinsă.

De asemenea, cei doi judecători au respins toate cererile avocaților de administrare a unor probe, respectiv audierea lui Traian Băsescu în legătură cu emiterea de către acesta, pe vremea când era primar general al Capitalei, a unei autorizații de construire pentru terenul unde se află ICA; audierea foștilor miniștri ai Agriculturii Dacian Cioloș și Ilie Sârbu, cu privire la o hotărâre de guvern din anul 2002, prin care s-a dispus transformarea ICA din institut aflat în subordinea Academiei de Științe Agricole în societate comercială în subordinea ADS.

Judecătorii au respins și cererile privind efectuarea unor expertize tehnice și financiare pentru evaluarea activelor și acțiunilor ICA la momentul privatizării, magistrații nefiind de acord nici ca Flavius Pop și Corneliu Popa, inculpați în dosar, să fie suspuși testului poligraf.

Singurele probe admise de judecători au fost acte medicale depuse de o parte din inculpați, precum și mai multe înscrisuri.

Dan Voiculescu a fost trimis în judecată în decembrie 2008 de procurorii DNA, în calitate de acționar majoritar al SC Grupul Industrial Voiculescu și Compania (Grivco) SA București, de membru al Adunării Generale a Acționarilor și al Consiliului de Administrație ale ICA și de membru al AGA și director general al SC „Bioprod” SA București.

Procurorii anticorupție au reținut în sarcina acestuia infracțiunile de folosire de către o persoană care îndeplinește o funcție de conducere într-un partid a influenței și autorității date de această calitate în scopul de a obține, pentru sine sau pentru altul, bani, bunuri sau alte foloase necuvenite, precum și de spălare de bani, ambele infracțiuni săvârșite în formă continuată.

În acest dosar a mai fost trimis în judecată fostul administrator al SC „Benefica” SA București (firmă din grupul Grivco) Jean-Cătălin Sandu, pentru complicitate la infracțiunea de stabilire, cu intenție, a unei valori diminuate față de valoarea comercială reală a bunurilor aparținând agenților economici la care statul este acționar.

De asemenea, Gheorghe Mencinicopschi, directorul general și membru al AGA și, ulterior, al CA al ICA SA București, a fost trimis în judecată pentru abuz în serviciu contra intereselor publice și fals în înscrisuri sub semnătură privată.

În septembrie 2013, Tribunalul București a dat sentința în acest dosar, Dan Voiculescu fiind condamnat la cinci ani închisoare, iar Gheorghe Mencinicopschi a primit șase ani închisoare cu executare.

45 comentarii

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 05-08-2014 - 07:32

Asta nu decat un simulacru de proces !
Este o REEDITARE a PROCESELOR POLITICE din PERIOADA cea mai intunecata
a stalinismului , pe care POPORUL ROMAN
…CREDEA ca sant depasite !
NU , aceasta FARSA numita JUSTITIA ROMANA in 2014 este o creatie a artizanului mafiot numit TRAIAN BASESCU si acoliti gen procuroarea betiva MACOBEI !
POPORUL ROMAN are un NOU CAZ gen DOCTORUL RAED ARAFAT !
…..in consecinta !

UnUL 05-08-2014 - 07:57

Da, sigur, felixianul taichii. Pentru tine cel mai mare ticălos, hoț și escroc din România postrevoluționară nu este decât un îngeraș nevinovat căruia îi lipsesc doar aripioarele. Mă întreb : EȘTI UN MERCENAR VÂNDUT LUI FELIX SAU DOAR UN IDIOT INCURABIL. Oricum, dacă acest ticălos va înfunda pușcăria (încă e cu DACĂ!), va fi un pas înainte spre democrație și spre o justiție corectă, modernă și europeană.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 05-08-2014 - 08:07

Te referi desigur la T R A I A N ,B A S E S C U ! ! !

Cel la care 2. 000.000 de euro au fost numarati cu masina de
numarat bani de la Banca din Constanta de catre directoarea de
sucursala !
Scoate capul din N I S I P !

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 05-08-2014 - 08:11

IVASCU ANA este numele ,,doamnei ‘ ‘ de la BANCA !

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 05-08-2014 - 08:11

BANCA este BRD !

UnUL 05-08-2014 - 08:15

Puișor, aici vorbim de procesul lui Felix, dar tu nu poți să nu revii la obsesia ta: Traian Băsescu.
Pentru tine singurul escroc din țara asta este președintele (deși, deocamdată, nu are niciun fel de dosar în justiție și toate acuzațiile împotriva lui sunt doar de sorginte antenistă!) în vreme ce mari ticăloși și hoți dovediți ca Bombo sau Felix (Lista e mult mai lungă!) sunt albiți ca la „Nufărul”.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 05-08-2014 - 08:51

,,,(deși, deocamdată, nu are niciun fel de dosar în justiție și toate acuzațiile împotriva lui sunt doar de sorginte antenistă!) ….

MA ‘h tu chiar esti TAMPIT ! ! !
E plin de DOSARE in JUSTITIE !
IARASI MINTZI , PEDELEPRA
HOATZA si HODOROGITA ,
urmas de DETINUT de DREPT
comun , DELATOR !

UnUL 05-08-2014 - 09:10

Mda: denunțul tâmpit al Gabrielei Strâmbeanu-Știrea, de exemplu….

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 05-08-2014 - 09:17

Mda ; DOSARUL FLOTA
mda ; DOSARUL ALRO
mda ; DOSARUL MIHAILEANU
mda ; DOSARUL NANA
mda ; DOSARUL FIREA
mda; DOSARELE cu CRISS

….TRAIAN BASESCU , FOCAR de CORUPTIE !

urbos 05-08-2014 - 09:28

Si cat ar fi vrut scarba aia de ma-ta, ma sclerozatule, sa arate macar pe sfert cat Firea. Norocu ma-tii si ghinionu planetei a fost ca s-a gasit un retardat ca tac-tu s-o babardeasca pe pocitanie. Mare pacat.

UnUL 05-08-2014 - 09:33

Dosarul Flota e închis, dosarul Alro n-are nicio legătură cu președintele, dosarul Mihăileanu e închis și el, dosarul Nana nu există și nu are de ce să existe, dosarul Știrea e o tâmpenie.
P.S. Ce naiba e CRISS ?

UnUL 05-08-2014 - 09:34

@Curbos
Problema nu e cum arată Gabriela Strâmbeanu-Știrea, alias Pandele, ci faptul că e o lichea fără caracter, unsă cu toate unsorile.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 05-08-2014 - 09:40

DOSARUL FLOTA este DISJUNS …
Se asteapta SFARSITUL MANDATULUI ,vezi afirmatia lui Morar si Kovesii …hodorogule !
Adica vinzi 340 de nave cu suma de 1 DOLAR per BUCATA !
Faci manevre cu firma KLAVENSIS si BANII dispar in offshoruri din INSULE VIRGINE ca Lenutza de Pleskoi , si
tu , IMBECIL PATENTAT afirmi ca
DOSARUL FLOTA este INCHIS ;
IMBECILE la GHERLA ca tac-tu!

urbos 05-08-2014 - 09:41

Apropo labar sclerozat, atata poti, sa pocesti nume? Hahaha, dobitocu dreacu.
Ce-ti zici matale, daca ma-ta era o pocitanie, sa fie toate la fel. Sictir ma.

UnUL 05-08-2014 - 09:43

Ei, aș! Băsescu nu are nicio legătură cu respectivul dosar, și s-a constatat asta. Vinovații (cu excepția principalului vinovat, Văcăroiu!) au fost condamnați.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 05-08-2014 - 09:54

Ei , as ca unic argument , hodorogea!
Uite …argumentat;

Un document beton pentru o afacere istorică
Nota de constatare a faptelor lui Traian Băsescu în dosarul Flota

UnUL 05-08-2014 - 10:40

Care document, nenicule? Vreunul elaborat de Bade și Gâde în colaborare cu Gabi Știrea?
P.S. Îți mai amintești de celebrele stenograme ale PSD legate de dosarul Flota?

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 05-08-2014 - 10:58

De data asta cred ca va aparea;

Nota de constatare a faptelor lui Traian Băsescu în dosarul Flota
Actualitate • Justiţie

NOTA DE CONSTATARE

CONSTATĂM URMĂTOARELE:

La 11.04.1991, Băsescu Traian, împreună cu învinuitul Marinescu Călin Dragomir, la acea vreme director la C.N.M. „PETROMIN” S.A. Constanta, s-au deplasat în Norvegia, la Oslo, unde au semnat o scrisoare de intentie cu Departamentul „KLAVENESS CHARTERING” din cadrul Companiei „TORVALD KLAVENESS GROUP”. Din continutul acesteia rezultă că C.N.M. „PETROMIN” S.A. si „KLAVENESS CHARTERING” vor constitui o companie mixtă denumită PETROKLAV, lucru realizat, de altfel, la 14.05.1991.

Obiectul de activitate al acestei companii mixte era retehnologizarea si operarea vrachierelor românesti, managementul tehnic al acestora efectuîndu-se de la sediul din Oslo, compania urmînd să fie înmatriculată în afara României. În toate documentele semnate, inclusiv în sedinta Consiliului Împuternicitilor Statului (C.I.S. – din componenta căruia făceau parte învinuitii: Drăgan Gheorghe, Cărbunaru Ion, Ivascu Constantin, Bune Alexandru, Sufragiu Mariana, Lupu Marin si Pistolea Vasile), se mentionează că functionarea acestei societăti mixte se va face cu aprobarea Guvernului României, lucru nerealizat. Totusi, compania mixtă a functionat în perioada 14.05.1991, pînă la 20.07.1992, sub denumirea „PETROKLAV” Inc., avînd sediul în Bahamas, actionari fiind 50% C.N.M. „PETROMIN” S.A. si 50% „KLAVENESS CHARTERING”, avînd în management navele Balota, Băneasa, Barbosi, Comănesti, Cărbunesti. Compania mixtă a deschis contul bancar la Sucursala „CITY BANK” din Londra. La data de 14.05.1991, între C.N.M. „PETROMIN” S.A. si „KLAVENESS CHARTERING” se întocmeste un adendum la contractul de societate mixtă, prin care firma norvegiana îsi transferă actiunile unui alt departament din grupul „TORVALD KLAVENESS”, denumit „TORVALD KLAVENESS SHIPPING”. Administrarea companiei „PETROKLAV” Inc. se făcea de Toanchină Virgil, Băsescu Traian – din partea română, si 2 directori din partea norvegiană. Componenta directorilor părtii române a fost propusă de C.I.S. si aprobată la 26.07.1991 de Băsescu Traian, la acea vreme ministrul Transporturilor. Comitetul Director al firmei „PETROKLAV” Inc. din Bahamas s-a întîlnit, în ianuarie 1992, la Ambasada Norvegiană de la Bucuresti, si în iunie 1992, la Oslo, întîlnire la care au participat 2 directori de la „KLAVENESS”, Marinescu Călin Dragomir de la C.N.M. „PETROMIN” S.A., Toanchină Virgil si Băsescu Traian din partea „PETROKLAV” lnc., hotărînd cu aceste ocazii înfiintarea unei companii holding „PETROMIN OVERSEAS” Inc., cu sediul în Liberia, si a 15 companii subsidiare, cu acelasi sediu, detinătoare de unică navă. De asemenea, s-a mai hotărît înfiintarea companiei „PETROKLAV MANAGEMENT” Inc. Liberia, actiunile acestei companii fiind la purtător.

Fiecare din cele 15 subsidiare vor încheia contracte de management cu „PETROMIN OVERSEAS” Inc. „PETROMIN OVERSEAS” Inc. va încheia un singur contract de management care să cuprindă cele 15 nave, cu „PETROKLAV MANAGEMENT”, iar acesta v-a încheia un contract de management, în termenii Back tack cu „TARVALD KLAVENESS & Co A/S”. Se observă că activitatea societătii mixte din Bahamas s-a mutat în Liberia. Acest lucru este probat cu NOTA întocmită de fostul director general al C.N.M. „PETROMIN” S.A Constanta, Marinescu Călin Dragomir, adresată Ministrului Transporturilor, Paul Teodoru, la 11.02.1993, în care se mentionează următoarele: în acest sens, prin hotărîrea Consiliului de Administratie din 20.04.1991, precum si a hotărîrii Consiliului Împuternicitilor Statului din 25.04.1991, s-a decis ca nava 22 Decembrie 1989 să facă parte din grupul de nave aflate în contract de management cu „KLAVENESS” Oslo (cu această firmă C.N.M. „PETROMIN” SA Constanta a încheiat un contract de companie mixtă „PETROKLAV MANAGEMENT” Inc., înregistrată în Liberia, avînd ca obiect de activitate managementul în comun al unui număr de 16 nave si perfectionarea personalului C.N.M. „PETROMIN” S.A Constanta, conform standardelor occidentale.

Referitor la situatia celor 15 nave, din cercetările efectuate pînă în prezent, a rezultat că la data de 24.05.1992, C.I.S. din C.N.M. „PETROMIN” S.A Constanta a hotărît înfiintarea unei companii holding, cu numele de „PETROMIN OVERSEAS” Inc. (P.O.I), cu sediul în Monrovia – Liberia, care la rîndu-i a înfiintat 15 companii, proprietare de unică navă, cu acelasi sediu, urmînd ca navele Comănesti, Cărbunesti, Bărbosi, Băneasa si Balota să poarte pavilion liberian, iar navele Breaza, Bicaz, Callatis, Bârlad, Baia de Cris, Baia de Aramă, Bujoreni, Bobâlna, Borzesti si 22 Decembrie 1989 (aflat în constructie în Santierul Naval Constanta la acea vreme si dată în folosintă în 1993), să poarte pavilion românesc. În acest sens, ministrul Transporturilor Băsescu Traian a emis Ordinele cu nr. 418 si 457/1992, prin care aproba schimbarea de pavilion. Schimbarea de pavilion a unei nave presupune înfiintarea unei companii în tara unde se intentionează înmatricularea navei si transferul acesteia în proprietatea companiei respective. Transferul proprietătii unei nave conform legislatiei maritime internationale se face prin: vînzare-donatie, avînd loc totodată radierea navei din registrele căpităniei. Mai există o situatie cunoscută sub numele de bare-boat, charter registration, unde pe baza unui contract de bare-boat se suspendă pavilionul navei pe perioada derulării acestui contract (care este de circa 2 ani cu drept de prelungire) în tara armatorului (proprietarului). În acelasi timp, navlositorul poate înmatricula nava în alt stat si arbora pavilionul acelui stat. După terminarea contractului, nava revine la proprietarul originar si arborează pavilionul initial. Din cercetările efectuate s-a stabilit că un număr de 6 nave au fost radiate din registrul matricol al Căpităniei Zonale Constanta, mentionîndu-se contractul de bare-boat, care în realitate nu există, iar celelalte 9 nave au fost vîndute pe un dolar, avînd la bază documentul bill of sale (nota de vînzare).

Aceste ordine le apreciem ca ilegale, întrucît era necesară o Hotărîre de Guvern, conform Decretului nr. 443/1972. Aprobarea ministrului Transporturilor ca l0 nave să poarte pavilion românesc, desi proprietarii erau companiile liberiene este nelegală, încălcînd flagrant prevederile Decretului nr. 443/1972. Totodată, C.I.S. a hotărît vînzarea celor 15 nave de la C.N.M. „PETROMIN“ S.A. Constanta la cele 15 companii proprietare de unică navă (denumite „Comănesti Incorporated”, „Cărbunesti Inc.”…), precum si punerea de ipoteci pe 4 nave (Comănesti, Cărbunesti, Barbosi si Băneasa) pentru a garanta un împrumut de 45 milioane USD de la „CHISTIANIA BANK” Oslo, către „PETROMIN OVERSEAS” Inc. În acest sens, s-a încheiat procesul verbal cu nr. 14/24.05.1992 si s-a emis hotărîrea C.I.S. din aceeasi dată. Se observă însă că această hotărîre nu a fost publicată în extras, în Monitorul Oficial, conform art. 89 din Legea 31/1990 si, în mod normal, nu ar fi trebuit executată. Obligatia publicării cădea în sarcina directorului Lupu Marin (care din informatiile noastre se află în prezent la Oslo, posibil în Scotia, Marea Britanie). Totusi, hotărîrea C.I.S. a fost pusă, în aplicare, companiile au fost create, iar navele au fost transferate către acestea prin documente Bill of Sale la pretul de 1 USD, ulterior „PETROMIN OVERSEAS” Inc. luîndu-si creditul de 45 milioane USD. În ceea ce priveste vînzarea navelor, practica internatională maritimă prevede următoarele: * la Copenhaga, în anul 1905, a luat fiintă „Baltic and International Maritime Conferance” (B.I.N.C.O.) – Conferinta Maritimă Baltică si Internatională, organ consultativ international cu caracter permanent neguvernamental. Este format din reprezentanti ai armatelor si asociatilor de armatori, ai brokerilor si cluburilor de navlu si contrastalii, precum si ai cluburilor P & I (Protection and Indemnity) indiferent de nationalitate. Atributiile conferintei sînt: * formulează diverse tipuri de contracte C/P (Charter Party), de vînzări de nave, conosamente si alte documente ce intervin în transporturile maritime, prin conferinte sau aranjamente directe cu navlositorii, încărcătorii, primitorii, armatorii si comerciantii, în general, sau cu organizatii reprezentînd asemenea persoane; * emite astfel de documente tipizate. Astfel, această conferintă, în anul 1956, a adoptat forma tipizată a contractului de vînzări de nave, codificate „sale form”, care a fost revizuit în anii 1966, 1983, 1986, 1987, 1993, si care se numeste „Memorandum of Agreement”.

În acest contract, la articolul 8, „Documentation”, se prevede că, în schimbul plătii, vînzătorii vor furniza cumpărătorului bill of sale, precum si alte documente. Deci, emiterea de către C.N.M. „PETROMIN” S.A. Constanta a bill of sale, fără contractul de vînzare, este ilegală, iar transferul navelor s-a făcut prin vînzarea la pretul de 1 dolar. Conform statutului de functionare al C.N.M. „PETROMIN” S.A Constanta, aprobat prin H.G. nr. 19/1991, C.I.S. exercita atributiile Adunării Generale a Actionarilor la C.N.M. „PETROMIN” S.A Constanta, unde statul era actionar unic. Din studierea atributiilor prevăzute în statut rezultă că C.I.S. nu avea în competentă să hotărască asocierea cu alte persoane juridice sau fizice, din tară sau străinătate, crearea de societăti în străinătate. Aceste atributii au fost introduse printr-un Regulament de functionare al C.I.S. care a fost redactat în cadrul Ministerului Transporturilor în luna ianuarie 1991 si aprobat ulterior, în C.I.S. În acest sens, subsecretarul de Stat pentru Transporturi Navale, Băsescu Traian a emis Ordinul cu nr. 1349/31.01.1991, în care se prevede, la punctul 2, ca C.I.S. să-si desfăsoare activitatea în baza atributiilor din Regulament. Se observă că punctul 2 din acest ordin încalcă art. 212 din Legea 31/1990, conform căruia atributiile C.I.S. sînt cele din statut. Din relatiile primite de la Ministerul Lucrărilor Publice si al Amenajării Teritoriului a rezultat că acest Ordin nu este arhivat la directia de specialitate din minister si nu se regăseste în registrul ce cuprinde asemenea ordine.

Organ de Politie
1. Chestor Mihail Bogdan
2. Subcomisar Mihai Toporan
3 Agent sef de Politie Mihăilă Gunache

UnUL 05-08-2014 - 11:15

Discutabil.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 05-08-2014 - 11:50

ZGLOBIULE ; In Fatza EVIDENTELOR ,
O PEDELEPRA ca TINE , doar atata poate ;
–DISCUTABIL –

Adica , ce este CLAR si fara ECHIVOC , adica
SABOTAREA si DISTRUGEREA ECONOMIEI
cauzatoare de DISTRUGEREA ROMANIEI ,
este maxim …discutabila !
De la un descendent de DETZINUT de DREPT , COMUN prezentat ca LEGIONAR , DE la o familie de DELATORI , la ce
EMITEM noi , PRETENTZII ?

GHERLITU este prea mult . pt alde ca TINE !
DULCE este GLONTUL PATRIEI ,
pe care o URASTI impreuna cu
POPORUL ROMAN !
MOARTE TRADATORILOR !

Ionel 05-08-2014 - 13:44

@UnUl: Faze haslii:
1-in 2002 am fost la CERONAV sa ma interesez de niste examene si programe si intamplarea face sa nimeresc langa o discutie dintre marinarii matrozului:
-Bai, nene! Avea matrozul pile ca i-a dat unui marinar in 24 de ore un apartament cu doua camere si spunea ca daca ii dadea timp de o saptamana il facea cu trei camere in centrul Constantei+alte minuni
2- intamplarea a facut sa lucrez cu un marinar de pe una din navele sechestrate care a fost ,,salvat” de Onacu: dupa o saptamana de la salvare nava a fost licitata si vanduta pe 200000 de euro, adica a fost data mai ieftin decat o vila in Primaverii.

Ionel 05-08-2014 - 13:50

,,faze;; si nu ,,,,fase”

UnUL 05-08-2014 - 14:13

Parpanghelaș, ești cam tâmpițel și cam istericuț.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 05-08-2014 - 16:31

Ma REPET , in legatura cu tine ,
pedelepra patibulara / orice alta …metoda

In Fatza EVIDENTELOR ,
O PEDELEPRA ca TINE , doar atata poate ;
—DISCUTABIL —

Adica , ce este CLAR si fara ECHIVOC , adica
SABOTAREA si DISTRUGEREA ECONOMIEI
cauzatoare de DISTRUGEREA ROMANIEI ,
este maxim …discutabila !
De la un descendent de DETZINUT de DREPT , COMUN prezentat ca LEGIONAR , DE la o familie de DELATORI , la ce
EMITEM noi , PRETENTZII ?

GHERLITU este prea mult . pt alde ca TINE !
DULCE este GLONTUL PATRIEI ,
pe care o URASTI impreuna cu
POPORUL ROMAN !
MOARTE TRADATORILOR !

UnUL 05-08-2014 - 18:14

Păi tu te cam repeți tot timpul, Parpanghelaș. Din 2 una : ori ești bâlbâit, ori ai Alzheimer

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 05-08-2014 - 18:44

Nu merge sa faci pe prostu ‘ Zglobiule ,
Nu ca ar fi diametral opus cu tine !
Dar tu esti din TAGMA TRADATORILOR !
A HOTZILOR si DELATORILOR !
Ai PROFITAT din plin ,
SI acusica ,,,se citeste contorul !
Si de asta , nu vei scapa !
GARANTAT 100%.

UnUL 05-08-2014 - 19:42

”Zglobiu”? Cam greu la vărsta mea, încep să mă doară încheieturile.
De fapt toată postarea ta – ca majoritatea postărilor tale – este un șir de minciuni și de imbecilități. Trădător, hoț și delator? Păi tu ești total cretin? N-am trădat sau denunțat în viața mea pe nimeni – nici eu și nimeni din familia mea – și am câștigat prin muncă cinstită până la ultimul bănuț; nu știu ce „hoț” halucinezi că aș fi. (Dar degeaba ți-am spus de zeci de ori toate astea, tu continui să repeți aceleași stupizenii calomnioase – sau calomnii stupide! – de-a-nboulea, până la exasperare.)
Așa că nu se pune problema „să scap” sau nu de ceva, căci – spre deosebire de șpăgarul, vânzătorul pe bani grei a unor tratamente fictive de vindecare a cancerului și mercenarul lui Felix (pe care-l slujești cu credință) ce ești – eu sunt absolut „curat și uscat”.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 05-08-2014 - 21:02

,,…. eu sunt absolut „curat și uscat”.
Inca nu, dar vei fi !
Dupa , ATARNARE la 2/3 zile cu
VANT din …pupa!

jan dinu 05-08-2014 - 07:59

Varanul cu ai lui
Shi-au pus poftele in cui
A venit ziua dreptatii
La bulau ei merg cu totzii !!
JD-USA

jan dinu 05-08-2014 - 08:08

Eu stiu ca-ti pare rau
Cind Varanu -i la bulau
Chenzina ti-e oprita
Viatza ta e mai cumplita !…–:))))
JD-USA

jan dinu 05-08-2014 - 08:20

Sarmanu domn VARAN
Era tare acum un an
Senator – fermecator
Cel mai mare scamator !!
Tot ce EL a gindit …
Nu sa mai potrivit
A intrat greshit pe-o usa
Shi cazu fault pe tusa !!
Dar cred ca se imbolnaveste
Ca parnaia nu-i prieste
ANTENELE dispar
Shi prostii nu mai apar !!
JD-USA

urbos 05-08-2014 - 08:31

Facatura basista de tip stalinist.

UnUL 05-08-2014 - 08:36

Tâmpenie talibanică de tip stalinist.

urbos 05-08-2014 - 08:56

Poti sa spui si asa sclerozatule, toate lepadaturile basiste care executa ordinele Dementei Sale, slugi ordinare cu „nasu” in suflet, lepadaturi sectante in frunte cu taratura Kovesi, sugatori si limbisti basisti, pot fi numiti talibani de tip stalinist.

UnUL 05-08-2014 - 09:11

Nu, puișor: iar nu pricepi nimic, ceea ce un lucru obișnuit la tine; vorbeam de cretinii „încremeniți în proiect” ca tine.

mircea 05-08-2014 - 14:58

pai ce dracu ai invatat tu da la tactu ala veterinaru PeCeRestu-securist-rumegatorule parca ai fi frate cu Joianus Kalus care nu are nici sustinerea germanilor

UnUL 05-08-2014 - 18:15

Bou mirciulică e obsedat de veterinari. Întoarce-te la RUMEGAT ȘI NU TE MAI BĂLEGA PE FORUM!

Detecto 05-08-2014 - 13:53

Fara voikulescu Romania va fi o tara mai curata. Dupa arestarea lui, in mod normal ar trebui distrus si trustul intact prin vinzarea intergii aver a securistlui voikulescu si banii recuperati. Toata famiglia de mafioti a lui voikulescu sa mearga inapoi acolo unde ii este locul: in saracie. Toti cei care si-au transformat creierii in puroi uitindu-se la antenele escrocului, sa mearga la reeducare la Digi 24. Jos mafia, sus patria!

Antibasistul 05-08-2014 - 17:03

TRAIASCA SECURITATEA BASISTA, SUS MAFIA BASISTA!!!!!!

ValVerde 05-08-2014 - 17:07

Ba, tu ai luat-o-n goarna !
Pe ciné ai suparat ?

UnUL 05-08-2014 - 18:16

A luat-o de mult, nu acum. De fapt s-a născut fără o doagă.

Antibasistul 05-08-2014 - 20:28

Voi basistii Nu aveți doage DELOC!!!!!!!

jan dinu 05-08-2014 - 20:52

Cind Varanu tau se duce
La Parnaie zece ani
Tu milog stai la rascruce
Cershind ceva gologani !
Marsh la muca gunoiere
Lepra-i fost shi asha stai
Esti un volum de zoaie
Ce-ti faci felu’ntre tzigani …!..-:)))))
jD-USA

UnUL 05-08-2014 - 21:54

Cum să nu: am niște butoaie în pivniță; dacă vrei cobor să număr doagele. 🙂

Antibasistul 05-08-2014 - 22:43

Voi basistii Nu aveți doage LA CAP, DELOC!!!!!!!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS