Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Evacuare cu scandal la sediul PRM. Vadim catre executorul judecătoresc: „Taci dracu’, vită încălţată!”-Video

Evacuare cu scandal la sediul PRM. Vadim catre executorul judecătoresc: „Taci dracu’, vită încălţată!”-Video

scris de D.S.S.
3 afisari

Un nou scandal a izbucnit marţi dimineaţă la sediul central al Partidului România Mare, în timp ce autorităţile încercau să-i evacueze pe cei aflaţi în interiorul imobilului revendicat de fostul proprietar. Preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, împreună cu mai mulţi membri şi lideri ai formaţiunii, s-au opus cu vehemenţă încercării autorităţilor de a-i evacua. Este pentru a doua oară când se întâmplă acest lucru în mai puţin de două luni.

Evacuarea sediului PRM
Corneliu Vadim Tudor

Liderul PRM s-a luat la ceartă cu executorul judecătoresc şi cu forţele de ordine chemate în sediul de pe Strada Emile Zola, pe care le-a numit „cârpele” lui Traian Băsescu. !”, a urlat Corneliu Vadim Tudor către poliţiştii care încercau să pună în aplicare somaţia.

„Arestaţi-ne pe toţi! Vă faceţi preş la picioarele lui Băsescu. E ilegal! Nu plecăm

Liderul PRM a continuat să riposteze aruncând cu apă spre executorul judecătoresc Paula Daniela Şomăldoc şi numind-o „scroafă”, „vită încălţată” sau „pitica dracului”.Nu dai tu presa afară! (…) Cine aplică legile? Infractoarea dracului!”, a spus europarlamentarul.


„M-arestaţi sau plecaţi, că noi nu plecăm. Sau să vină Igaş aici”, a mai spus C.V. Tudor, aruncând apoi în aer documentele executorului judecătoresc.

La un moment dat, fratelui liderului PRM i s-a făcut rău, acesta fiind preluat de un echipaj SMURD.

Marcu Tudor era prezent la sediul central al PRM unde se desfăşoară o acţiune de evacuare. La scurtă vreme după ce a reuşit să pătrundă în sediul PRM, care este păzit de poliţişti, lui Marcu Tudor i s-a făcut rău, lucru care a necesitat prezenţa de urgenţă la faţa locului a unei salvări.

O echipă de medici l-a asistat în sediul PRM, vreme de o jumătate de oră, după care în jurul orei 10,45 acesta a fost scos din sediul partidului, sprijinit de purtătorul de cuvânt al PRM, Marius Marinescu, şi vicepreşedintele partidului, Codrin Ştefănescu, şi a fost urcat în salvarea care l-a dus la Spitalul Militar Central. Codrin Ştefănescu a declarat că ”domnului general Marcu Tudor i s-a făcut foarte rău în urma altercaţiei pe care a avut-o la intrarea în sediul PRM” cu poliţiştii.
„A fost chemată Salvarea, va fi dus la Spitalul Militar. Medicii nu ştiu exact despre ce este vorba, are probleme cardiace. Ne-au cerut în mod insistent să-l ducă acum la spital. În jumătate de oră vom afla exact diagnosticul. I-au făcut mai multe injecţii, inclusiv pentru inimă”, a declarat Ştefănescu, adăugând că nici preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, nu se simte foarte bine.
Referindu-se la situaţia operaţiunii de evacuare a PRM, Marius Marinescu şi Codrin Ştefănescu au susţinut că ”în continuare executorul judecătoresc comite un abuz”, întrucât refuză să prezinte anumite acte prin care să demonstreze că evacuarea este cerută inclusiv pentru cabinetul europarlamentul Corneliu Vadim Tudor şi pentru editura Speranţa şi Fundaţia România Mare.
Marius Marinescu a subliniat că la sediul PRM ar urma să sosească o comisie de anchetă a Curţii de Apel, ca urmare a unei solicitări adresate secretarului de stat în Ministerul Justiţiei Lidia Barac, pentru a verifica dacă activitatea executorului judecătoresc se desfăşoară conform procedurilor legale.
La scurt timp după ce Salvarea l-a preluat pe Marcu Tudor, Corneliu Vadim Tudor a ieşit la balconul PRM, ţinând un nou discurs îndreptat cu precădere împotriva lui Traian Băsescu, pe care l-a acuzat că i-a ”băgat fratele în spital”, în final afirmând că va dormi ”luni întregi în sediul PRM, dacă va fi nevoie”.

Precedenta tentativă de evacuare a sediului central al PRM, revendicat de Nicolae Caranfil, a avut loc pe 26 noiembrie 2010. Reacţia de atunci a liderilor partidului a fost una similară, Corneliu Vadim Tudor ameninţându-l pe executorul judecătoresc şi acuzându-l pe şeful statului că se află în spatele acestui demers.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult