Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Evadatul de la Moreni a fost prins

Evadatul de la Moreni a fost prins

scris de M.A.
1 afisari

Nicolae Galeş, bărbatul care a evadat pe 9 martie, de sub escorta gardienilor la tribunalul Moreni, a fost prins. Evadatul de la Penitenciarul Mărgineni a fost prins, după aproape o lună de căutări. a fost găsit de un pădurar într-o pădure de lângă Moreni. Bărbatul este suspectat că ar fi ucis cu sânge rece doi oameni, anul trecut, într-o localitate din Buzău.  Acesta a fost prins cu greu de poliţişti, anul trecut, după ce îşi omorâse cu sânge rece mătuşa şi un consătean. Criminalul a încercat să fugă iar când a fost înconjurat de poliţişti, i-a atacat pe oamenii legii. 

Evadatul de la Moreni a fost prins

Evadatul de la Moreni a fost prins

Galeş

 Bărbatul nu s-a speriat de prezenţa poliţiştilor şi a pus mâna pe o furcă pentru a se împotrivi arestării. A fost reţinut abia după ce poliţiştii au tras câteva focuri de avertizare.El a fost acuzat de către procurori că şi-a ucis mătuşa, lovind-o cu sapa, iar a doua zi a omorât un consătean, de la care a furat calul şi căruţa pentru a fugi.

1 comentariu

XXL 03-04-2011 - 18:45

bravo. gura sparta,nasul spart,ochiul umflat.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult