Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Firma fiului lui Viorel Hrebenciuc, ținta perchezițiilor DNA

Firma fiului lui Viorel Hrebenciuc, ținta perchezițiilor DNA

scris de A.A.
86 Afisari

Dosarul retrocedărilor. Procurorii DNA au percheziţionat, timp de câteva ore, biroul lui Andrei Hrebenciuc, fiul fostului deputat Viorel Hrebenciuc, urmărit penal în legătură cu retrocedarea ilegală a zeci de mii de hectare de păduri.

Percheziții la firma fiului lui Viorel Hrebenciuc.

Percheziții la firma fiului lui Viorel Hrebenciuc.

Viorel Hrebenciuc declarase anterior, la ieşirea de la DNA, că fiul său nu este implicat în dosarul retrocedărilor ilegale de păduri, deputatul susţinând că acest lucru „este o prostie”.

Andrei Hrebenciuc, ar urma, de asemenea, să fie audiat de procurorii DNA Brașov. Pentru simplificarea procedurilor, fiul lui Viorel Hrebenciuc ar putea, însă, să fie chemat doar la sediul central al DNA din Capitală, iar declaraţia lui să fie transmisă ulterior anchetatorilor de la Braşov.

Deputatul PSD Viorel Hrebenciuc a fost anunţat, luni, de procurorii DNA că este urmărit penal într-un nou dosar, în care este acuzat de instigare la infracţiunea de folosire, în orice mod, direct sau indirect, de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informaţii, trafic de influenţă, folosire a influenţei în scopul obţinerii de foloase necuvenite şi cumpărare de influenţă.

În acelaşi dosar, senatorul PSD Dan Şova este urmărit penal pentru trafic de influenţă.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS