Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Fiul cel mic al primarului din Deta se teme pentru viaţa sa

Fiul cel mic al primarului din Deta se teme pentru viaţa sa

scris de D.P.
0 afisari

Magistraţii Tribunalului Timiş au amânat pentru 3 august judecarea recursului în cazul arestării preventive a celor patru tineri implicaţi în scandalul de la Deta, printre care se află şi fiul cel mic al primarului oraşului, Călin Roman.

foto:Agerpres

Călin Roman şi alţi trei tineri se află în arestul Poliţiei Timiş, după ce, luni, magistraţii Judecătoriei Deta au emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile, la solicitarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş.

Poliţiştii timişoreni fac apel la populaţie ca, în cazul în care-l identifică pe Bogdan Daniel Roman, fiul cel mare al primarului, principalul suspect în acest scandal, să anunţe imediat.

Fiul cel mic al primarului a declarat miercuri presei că se teme pentru viaţa sa, fiind ameninţat în continuare de persoanele care se consideră victime în acest caz.

El a precizat că cei care au început scandalul au fost victimele, care aveau asupra lor bâte, dar şi un pistol.

”Ei au început scandalul. Ne-au atacat cu bâte. Unul dintre ei a avut şi un pistol. Zece minute s-a chinuit să armeze pistolul. Norocul nostru că nu a reuşit. (…) Ne-au ameninţat şi ne ameninţă în continuare”, a precizat Călin Roman, citat de Agerpres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult