Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Fiul lui Nutu Camataru va fi cercetat in stare de libertate

Fiul lui Nutu Camataru va fi cercetat in stare de libertate

scris de M.A.
5 afisari

Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au decis, luni, cercetarea în stare de libertate a fiului lui Nuţu Cămătaru, Ionel Balint, şi a unui alt inculpat, acuzaţi de înjunghierea unui bodyguard din clanul Caran, rival al Cămătarilor, transmite Agerpres.

CAB a respins propunerea procurorilor de prelungire a mandatelor de arestare în lipsă pentru cei doi, după ce propunerea fusese respinsă şi de Tribunalul Bucureşti. magistraţii Tribunalului Bucureşti au emis, pe 26 octombrie, un mandat de arestare în lipsă de 30 de zile pe numele fiului interlopului Nuţu Cămătaru, Ionel Balint.
În acest dosar, instanţa a dispus, pe 22 octombrie, arestarea preventivă pe 29 de zile a încă patru persoane, printre care se află şi Ilie Petre, acesta fiind unul dintre patronii localului „Million Dollars” din Bucureşti, unde a avut loc incidentul. Tot în acest dosar, maneliştii Adrian Minune şi Florin Salam au fost puşi sub acuzare de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti pentru favorizarea infractorului şi mărturie mincinoasă.
Incidentul a avut loc pe 19 septembrie, în restaurantul „Million Dollars” din Bucureşti, unde Ionel Balint l-a înjunghiat pe un bodyguard din clanul Caran, rival al Cămătarilor.Printre martorii care au asistat la acel eveniment au fost şi Adrian Minune şi Florin Salam. Anchetatorii au stabilit că cei doi manelişti, alături de alţi martori, au ascuns poliţiştilor ce s-a întâmplat acolo. Procurorii şi poliţiştii au efectuat, pe 21 octombrie, 20 de percheziţii în acest caz şi au dus la sediul Poliţiei Capitalei 23 de persoane pentru a fi audiate. În urma audierilor, 10 persoane au fost puse sub învinuire.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult