Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Fostul deputat Mihail Boldea, reţinut de procurorii DIICOT

Fostul deputat Mihail Boldea, reţinut de procurorii DIICOT

scris de C.P.
92 Afisari

Fostul deputat Mihail Boldea şi alte patru persoane au fost reţinuţi, miercuri seară, de procurorii DIICOT Galaţi, într-un dosar în care sunt acuzaţi de constituire sau aderare la un grup infracţional organizat, înşelăciune şi evaziune fiscală.

Fostul deputat Mihail Boldea, reţinut de procurorii DIICOT (foto:mediafax.ro)

Potrivit unor surse judiciare, alături de Mihai Boldea au primit ordonanţe de reţinere Mircea Bivol (consilierul fostului deputat), George Hristu, Andrei Mădălin Petrea şi Eugen Roşu.

Mihail Boldea este acuzat de constituire la un grup infracţional organizat, instigare la înşelăciune, instigare la evaziune fiscală şi inducere în eroare a unor instituţii publice privind execuţia unor lucrări, Boldea fiind acuzat că nu ar fi înregistrat în documentele contabile aceste operaţiuni, derulate în 2011. Contactat de MEDIAFAX, Alexandru Chiciu, avocatul lui Mihail Boldea, a confirmat măsura reţinerii în cazul clientului său şi a spus că, în cursul zilei de joi, o va contesta la Curtea de Apel Galaţi, având în vedere că fostul deputat este avocat de profesie.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult