Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Fostul ministru Cristian David, în arest la domiciliu

Fostul ministru Cristian David, în arest la domiciliu

scris de A.B.
12 afisari

Fostul ministru al Internelor Cristian David, acuzat că a luat mită 500.000 de euro pentru a interveni la prefectul de Buzău în favoarea unei persoane care revendica un teren, a fost plasat în arest la domiciliu.

Cristian David, fostul ministru de Interne, reținut de DNA

Cristian David, fostul ministru de Interne,

Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) au decis, marţi, să înlocuiască măsura arestului preventiv cu cel la domiciliu, în cazul lui David. Decizia nu este, însă, definitivă, motiv pentru care, deocamdată, fostul ministru rămâne în arest preventiv, relatează Mediafax.

Fostul ministru a fost arestat în 22 ianuarie, în dosarul în care Cristian David este acuzat că a primit 500.000 de euro pentru a interveni la prefectul de atunci al judeţului Buzău, Cristinel Bîgiu, în prezent preşedinte suspendat al Consiliului Judeţean Buzău, în vederea stabilirii dreptului de proprietate în cazul unui teren de 15 hectare din municipiu, de către Comisia Judeţeană Buzău pentru stabilirea dreptului de proprietate asupra terenurilor.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult