Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Fotbal. Condamnări cu închisoare pentru Copos, Stoica, Borcea, Pădureanu şi V. Becali

Fotbal. Condamnări cu închisoare pentru Copos, Stoica, Borcea, Pădureanu şi V. Becali

scris de L.M.
5 afisari

Curtea de Apel Bucureşti a dat zeci de ani de închisoare în dosarul transferurilor din fotbal. Sunt vizaţi George Copos, Mihai Stoica, Jean Pădureanu, Gheorghe Popescu, Gheorghe Neţoiu, Cristian Borcea, Ioan Becali şi Victor Becali.

foto:mediafax.ro

Mihai Stoica a fost condamnat la 4 ani de închisoare, Jean Pădureanu la 3 ani de închisoare, Cristi Borcea la 7 ani de închisoare, George Copos la 5 ani de închisoare, Victor Becali la 7 ani de închisoare, Gică Popescu la 3 ani de închisoare, Gigi Neţoiu la 3 ani de închisoare şi Ioan Beclai la 8 ani.

Magistraţii de la Curtea de Apel Bucureşti au admis recursul procurorilor şi, rejudecând, au decis condamnarea inculpaţilor la pedepse cu închisoarea. Decizia poate fi atacată cu recurs la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Procurorii DNA i-au trimis în judecată, în 2 octombrie 2008, pe Gheorghe Copos, Ioan Becali, Victor Becali, Mihai Stoica, Jean Pădureanu, Gheorghe Popescu, Gheorghe Neţoiu şi Cristian Borcea, în legătură cu efectuarea de tranzacţii ilegale la transferurile unor fotbalişti către cluburi din străinătate, ceea ce a produs un prejudiciu total de aproape 1,5 milioane de dolari în dauna statului şi de peste 10 milioane de dolari în dauna a patru cluburi de fotbal.

În rechizitoriul DNA sunt prezentate 12 transferuri ale unor fotbalişti români efectuate de la cluburile Dinamo Bucureşti, Rapid Bucureşti, Gloria Bistriţa şi Oţelul Galaţi către cluburi din străinătate, în perioada 1999 – 2005.

4 comentarii

cronicasportiva.com 12-11-2012 - 19:16

un gram de dreptate pentru fotbalul romanesc

digital 12-11-2012 - 19:42

se zice un…dram,bă pitulice!
de unde dreq ai mai apărut,oi fi tolontan sau alt prost de pe la sport!

PARAIPAN 12-11-2012 - 20:05

Un microgram!

urbos 12-11-2012 - 19:29

Diversiunile schizofrenicului Basescu.
De fiecare data cand se intampla nasoale pentru Kiorul blestemat, apar si vestitele cazuri din fotbal.
Pun botu doar redusii mintal care-l mai voteaza.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult