Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Fotbalişti-Închisoare. Munteanu, cu executare, iar Mărgăritescu, cu suspendare

Fotbalişti-Închisoare. Munteanu, cu executare, iar Mărgăritescu, cu suspendare

scris de L.M.
1 afisari

Fotbaliştii Cristi Munteanu şi Andrei Mărgăritescu au primit pedepse cu închisoarea în cazul dosarului privind cumpărarea de maşini.

catuse

Fotbalişti-Închisoare. Munteanu, cu executare, iar Mărgăritescu, cu suspendare

Cristi Munteanu a fost condamnat, vineri, de Curtea de Apel Bucureşti, la cinci ani de închisoare cu executare, Andrei Mărgăritescu a primit o pedeapsă de trei ani de închisoare cu suspendare, iar fondatorul Alexandru Magherescu va avea de executat şapte ani de închisoare. Decizia instanţei Curţii de Apel Bucureşti (CAB) nu este definitivă, putând fi atacată cu recurs la instanţa supremă, transmite Mediafax.

În 26 aprilie, fotbaliştii Andrei Mărgăritescu şi Cristi Munteanu au fost condamnaţi de Tribunalul Bucureşti la pedepse de trei ani şi, respectiv, cinci ani de închisoare cu executare în dosarul privind înşelăciuni cu maşini luate în leasing.

Instanţa Tribunalului Bucureşti i-a condamnat pe fostul mijlocaş dinamovist Andrei Mărgăritescu pentru tăinuire şi pe fostul portar al echipei de fotbal Dinamo Cristian Munteanu pentru complicitate la tentativă de înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave.

Alături de cei doi, în acest dosar a fost condamnat medicul Alexandru Magherescu, fondatorul centrului medical Doris, din cartierul Militari, la şapte ani de închisoare cu executare pentru tentativă la înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave. Fratele acestuia, Cosmin Magherescu, a primit o pedeapsă de cinci ani de închisoare, pentru complicitate la înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult