Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Fotbaliştii Găman şi Bărboianu, la DNA în meciul Mititelu-Piţurcă

Fotbaliştii Găman şi Bărboianu, la DNA în meciul Mititelu-Piţurcă

scris de D.P.
6 afisari

Jucătorii de la Dinamo Bucureşti Valerică Găman şi Ştefan Bărboianu s-au prezentat, luni dimineaţă, la sediul DNA – Serviciul teritorial Craiova, unde au fost audiaţi, după ce finanţatorul clubului Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, a depus o plângere în baza căreia a fost audiat şi Victor Piţurcă.

Valerica Gaman a fost audiat de DNA

Valerica Gaman a fost audiat de DNA

Bărboianu a declarat, potrivit Agerpres, la sediul DNA din Craiova, că s-a prezentat în faţa procurorilor pentru că a fost chemat şi a dorit să îşi facă datoria.

Victor Piţurcă, fost selecţioner al echipei naţionale de fotbal a României şi fost manager al clubului Universitatea Craiova, a fost şi el audiat pe 28 aprilie de procurorii anticorupţie, la sediul DNA – Serviciul Teritorial Craiova, în urma unei plângeri depuse de finanţatorul echipei Universitatea Craiova, Adrian Mititelu.

Potrivit DNA Craiova, Adrian Mititelu a sesizat în plângerea făcută împotriva lui Victor Piţurcă aspecte intens mediatizate legate de contractele cu jucătorii şi echipa de fotbal.

Piţurcă s-a oferit să-l împrumute în toamna anului trecut pe Mititelu cu 1,5 milioane de euro pentru cheltuieli cu echipa, iar acesta urma să-i dea în luna martie 1,8 milioane euro. În iarnă, Piţurcă l-a anunţat pe finanţatorul clubului că banii s-au terminat, dar acesta a contestat suma investită de tehnician.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult