Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Fotbalistul Ianis Zicu, audiat de procurori în dosarul Andreea Marta şi prostituatele

Fotbalistul Ianis Zicu, audiat de procurori în dosarul Andreea Marta şi prostituatele

scris de Șt. C
16 afisari

Fotbalistul Ianis Zicu a fost audiat marţi de procurorii DIICOT, în dosarul în care Andreea Marta, soţia fostului şef de cabinet al lui Sorin Blejnar, şi sora acesteia, Maria Magdalena Lungu, sunt cercetate pentru prostituţie şi proxenetism.

Fotbalistul a dat declaraţii în acest dosar în calitate de martor. La ieşirea din sediul Parchetului General, Ianis Zicu nu a dorit să facă niciun comentariu cu privire la audierea sa. Este cel de-al doilea fotbalist care vine la parchet în dosarul prostituţiei de lux, după audierea de pe 15 noiembrie a lui Gabriel Torje.

Andreea Marta şi Maria Magdalena Lungu au fost reţinute în luna iulie 2012 şi ulterior eliberate de instanţă, într-un dosar în care procurorii DIICOT efectuează cercetări în legătură cu activitatea unui grup infracţional organizat ce se ocupa cu proxenetismul şi prostituţia, coordonat de Andreea-Elena Marta şi Maria Magdalena Lungu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult