Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Fratele mai mare al lui Ionuţ, găsit la 1 km distanţă de Parcul Tei

Fratele mai mare al lui Ionuţ, găsit la 1 km distanţă de Parcul Tei

scris de L.M.
1 afisari

Sandu Octavian, bărbatul care apare în imaginile surprinse de camerele de supraveghere în Parcul Tei, susţine că l-a găsit pe Andrei, fratele mai mare al lui Ionuţ, la aproximativ un kilometru de parc, l-a dus la bunica lui, după care l-a căutat şi pe celălalt copil.

Fratele mai mare al lui Ionuţ, găsit la 1 km distanţă de Parcul Tei

Fratele mai mare al lui Ionuţ, găsit la 1 km distanţă de Parcul Tei (foto Romania TV)

Sandu Octavian s-a prezentat luni la Parchetul General, unde a fost audiat ca martor în dosarul decesului copilului găsit mort în zona Parcului Tei din Capitală, transmite Agerpres. „Am fost audiat ca martor. Mi s-a cerut de către procurori să explic ce s-a întâmplat, cum am participat la recuperarea lui Andrei. L-am găsit pe stradă, la circa un kilometru de parc. Copilul era speriat”, a declarat bărbatul la ieşirea din sediul Parchetului.

El a precizat că l-a dus pe Andrei la un agent de pază din parc şi apoi la bunica acestuia iar femeia a întrebat unde este cel de-al doilea copil, Ionuţ. „Andrei nu mi-a spus nimic, era în stare de şoc şi zicea că vrea la buni”, a spus Sandu Octavian. El a afirmat că a luat numărul de telefon al agentului şi apoi a plecat în căutarea lui Ionuţ, în zona în care îl găsise pe Andrei, însă nu l-a găsit. L-a sunat pe agentul de pază iar acesta a anunţat poliţia.

Avocatul lui Sandu Octavian, Marius şocae, a precizat că acesta este om de afaceri şi are o firmă în zona respectivă. De asemenea, avocatul a arătat că Andrei nu i-a spus nimic de fratele lui, Sandu Octavian aflând de cel mic în momentul în care a întâlnit-o pe bunică.

Presa centrală a publicat recent imagini înregistrate cu camerele de supraveghere din parc în care cei doi fraţi, Ionuţ şi Andrei, aleargă singuri, fără să fie supravegheaţi. Tot în acele înregistrări, Andrei este adus la un moment dat în parc de un bărbat.

4 comentarii

BULA 24-09-2013 - 06:56

Baba (bunica copiilor) dormea in post, sau statea la taclale cu alte babe, in loc sa fie atenta la nepoti. Si acum zbiara toata familia copiilor sa fie „gazati” toti cainii, daca s-ar putea si aia din curtile oamenilor.
Iar politicienii de kakat si presa aservita, au prins un subiect de facut zgomot si cu care sa abata atentia cetatenilor de la ascrocheriile care se fac cu averea tarii si de la dezastrul total pe care l-au produs.

un crestin 25-09-2013 - 04:45

Bula, Bula, oare daca era si bunica de fata cu cei doi ieduti pe cine ar fi ales salbaticiunile sa sfasie ? Tot pe cel mai firavut ? Sau s-ar fi repezit la mai multa carne? Asta-i intrebarea.

UnUL 25-09-2013 - 13:31

Creştine, nu asta e problema. Problema e că dacă copii (scuzaţi cacofonia) ar fi rămas în parc sub supravegherea bunicii, nu s-ar fi întâlnit cu câinii. Bunica trebuia să-i ţină sub supraveghere şi să nu-i lase să se îndepărteze. Ce căuta Ionuţ la 1 kilometru depărtare de parc?

UnUL 25-09-2013 - 13:31

Pardon : Andrei.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult