Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Fraţii lui Omar Hayssam, în urmărire internaţională

Fraţii lui Omar Hayssam, în urmărire internaţională

scris de P.C.R.
5 afisari

Frații lui Omar Hayssam, Mukhles şi Mahmoud – condamnaţi definitiv la câte cinci ani de închisoare, au fost dați în urmărire internațională.

Fraţii lui Omar Hayssam, daţi în urmărire internaţională.

Fraţii lui Omar Hayssam, daţi în urmărire internaţională.

Curtea de Apel Oradea a trimis, vineri, Poliţiei Române mandatele de urmărire internaţională pe numele acestora.

După ce au aplicat procedura şi i-au căutat pe cei doi în Timişoara, unde se află reşedinţa lui Mukhles, respectiv la adresa din Bucureşti a lui Mahmoud Omar, poliţiştii i-au dat pe cei doi în urmărire.

Potrivit poliţiştilor, există date conform cărora Mukhles se află în Israel, în timp ce Mahmoud a ieşit din ţară la 3 octombrie, cu patru zile înainte să fie condamnat, pe la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu Rutier.

Instanţa supremă i-a condamnat definitiv, marţi, pe fraţii lui Omar Hayssam, Mukhles şi Mahmoud, la câte cinci ani de închisoare cu executare şi pe Mustafa Tartoussi la şapte ani de închisoare, pentru că în 2006 l-au ajutat pe sirian să fugă din ţară, deşi ştiau că este acuzat de terorism.

Judecătorii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au schimbat sentinţa primită de cei trei în primă instanţă, la Curtea de Apel Oradea, care a dispus achitare lor, în 8 octombrie 2012.

Decizia de condamnare a celor trei la pedepse cu executare este definitivă, aceştia urmând să fie încarceraţi.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult