Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Fugarul Dinel Staicu şi-a schimbat numele

Fugarul Dinel Staicu şi-a schimbat numele

scris de D.P.
3 afisari

Omul de afaceri craiovean Dinel Staicu, recent condamnat definitiv la şapte ani de închisoare pentru fraudarea Băncii Internaţionale a Religiilor (BIR), se numeşte acum Dinel Nuţu, după ce, în luna ianuarie a acestui an, şi-a schimbat numele, preluându-l pe cel al soţiei.

Dinel Staicu si-a schimbat numeleDecizia de schimbare a numelui din Staicu în Nuţu apare în partea a treia a numărului 10 din 2011 al Monitorului Oficial al României, informează Mediafax.

Staicu Dinel, cu domiciliul în Craiova, aleea Mamaia numărul 2, judeţul Dolj, născut la data de 9 august 1956 în comuna Leu, judeţul Dolj, fiul lui Ştefan şi Ştefana Staicu, solicită schimbarea numelui său de familie din Staicu în acela de Nuţu, spre a se numi Nuţu Dinel”, se arată în ediţia Monitorului Oficial citată.

Dinel Staicu a făcut o solicitare pe cale administrativă de schimbare a numelui, care a fost aprobată de Consiliul Local şi publicată în Monitorul Oficial în ianuarie, au declarat, pentru Mediafax, reprezentanţi ai Poliţiei Capitalei. El însă trebuia să meargă cu extrasul din Monitorul Oficial, cu aprobarea Consiliului Local şi cu documentele de identitate la Evidenţa Populaţiei, pentru a-şi preschimba actele şi a încheia procedura preluării noului nume.

Omul de afaceri craiovean nu a făcut acest lucru, astfel că decizia de schimbare a numelui din Staicu în Nuţu, din partea a treia a numărului 10 din 2011 al Monitorului Oficial, nu are nicio valoare legală, atâta vreme cât el are aceleaşi documente, pe numele său vechi.

Dinel Staicu a fost condamnat definitiv la şapte ani de închisoare pentru complicitate la abuz în serviciu, în dosarul privind falimentarea Băncii Internaţionale a Religiilor. El a fost dat în urmărire naţională, marţi, în urma condamnării pronunţate luni de Curtea de Apel Bucureşti (CAB).

Potrivit presei craiovene, Dinel Staicu ar fi fugit deja în America de Sud.

2 comentarii

Didos 08-04-2011 - 07:37

Romania are mari specialisti in organizarea acestor evadari; vezi Haissam,Popa, Nicolaiciuc , Vlas etc. A fost gasit cineva vinovat vreodata ? A raspuns cineva vreodata ? NU, pentru ca traim in tara unde orisice magarie este posibila !

Hokusai San 08-04-2011 - 07:41

lasa ca mai stiu eu pe unul care-si schimba numele din HuhuCiu in CiuHuhu, amandoua furate de la mine, inca de pe cand era Ziua sclava lui Vintu

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult