Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Generalii (r) Eugen Bădălan şi Mihail Popescu, condamnaţi de ÎCCJ

Generalii (r) Eugen Bădălan şi Mihail Popescu, condamnaţi de ÎCCJ

scris de M.A.
1 afisari

Generalii în rezervă Eugen Bădălan, Mihail Popescu şi Neculae Oţelea au fost condamnaţi definitiv vineri de ÎCCJ la patru ani de închisoare cu suspendare în dosarul în care sunt acuzaţi de abuz în serviciu privind înstrăinarea unor bunuri ale Armatei.

simbol justitie

Blejnar si Schwartzenber audiati in cazul disparitiei lui Codrui Marta

Alături de cei trei generali, au fost condamnaţi la aceeaşi pedeapsă şi trei colonei. Totodată, condamnaţii au fost obligaţi de instanţă să plătească despăgubiri în valoare totală de peste patru milioane de lei noi. Judecătorii au mai decis menţinerea sechestrelor asiguratorii puse de procurori pe bunurile mobile şi imobile ale inculpaţilor, transmite Rador.

Cei şase au fost judecaţi pentru prejudicierea Forţelor Terestre cu echivalentul a 1,26 de milioane de euro prin încheierea unui contract din anul 2000, care prevedea predarea de tehnică militară scoasă din funcţiune firmei private SC Tofan Group la schimb cu anvelope.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult