Geoana, in cazul Voicu

scris de Ziua Veche
3 afisari

 

.DNA urmeaza sa ii citeze pentru audiere pe Mircea Geoana, Marian Oprisan si Manuela Mitrea, ca martori in cazul senatorului Catalin Voicu, au declarat, pentru NewsIn, surse judiciare, transmite Realitatea Tv.


Geoana ar putea fi audiat chiar saptamana aceasta, sustin sursele citate.

0 comentariu

zeitgeist 30-04-2010 - 23:32

..VINE TIMPUL,E APROAPE,SANGELE FASCISTILOR CAPITALISTO-COMUNISTILOR,RA HAATURILOR FARA DEMNITATE DOAR AHTIATE DUPA BANI VA CURGE IN SANTURI,NU MAI E MULT,NE COM RIDICA SI POLITIILE SI ARMATELE LOR MENITE SA LE APERE LOR VIATA SI SA NE TZINA PE NOI SCLAVII SUB CONTROL NU VOR MAI FI BUNE LA NIMIC! AU SI LINGAII COPII!!! NU-I ASTA PROBLEMA,VOR MURI SI COPII LOR COPII CEFOSILOR NU NUMAI AI NOSTRII,SI VOR MURI SI EI IN GUITZATURI PRELUNGI…HA HA HA MAI ALES NASTASE CE O SA MAI GUITZE POORCUL ALA UMFLAT PLUS ATATZIA ALTZII SI DUPA GATA CU SOCIATATEA DE TIP PIRAMIDAL CU STAPANI SI SCLAVI,TOATA LUMEA LA FEL SI RESURSELE IMPARTZITE EGAL,COMPUTERIZ AT NU PRIN INTERMEDIUL BANILOR ASTIA IMPUTZITZI CU CARE PORCII CONTROLEAZA SCLAVII!!! VA CURGE SANGE MULT IN TOATA LUMEA!!! SI VOM INCEPE CU COPII LOR!!! II VOM ATACA ACOLO UNDE LE PASA,LA BANI CACI NU VOM MAI PLATI TAXE SI IMPOZITE,SA SE DARAME CASTELUL DE NISP CU GUSHATZI JEGOSI HA HA HA,E APROAPE VREMEA… PE CURAND POLITICIENI,BAN CHERI,MILITZIEN I,SOLDATI SI GENERALI…PE CUUUURAAAANDDDD !!!

gemenaru 01-05-2010 - 14:49

…Inghite repede o pilula de calmare si una de ameliorarea diareeii ….
Ai scris cu litere mari….mai ca de altfel nu te intelegea nimeni…haiiiii?!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult