Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei George Becali, eliberat condiționat din Penitenciarul Poarta Albă

George Becali, eliberat condiționat din Penitenciarul Poarta Albă

scris de B.C.R
1 afisari

George Becali a fost eliberat condiționat din penitenciar, printr-o sentință dată vineri de Tribunalul Constanța.

gigi becali cioban foto-prosport.ro

Becali a scapat de puscarie

Sentința dată de instanța de judecată este definitivă. Pronunțarea privind eliberarea condiționată a lui Becali a fost amânată pentru vineri după ce luni, 31 martie, instanța a judecat contestația procurorilor Direcției Naționale Anticorupție (DNA) împotriva deciziei Judecătoriei Medgidia de a admite cererea de eliberare a omului de afaceri.

Pe 6 martie, magistrații Judecătoriei Medgidia au decis eliberarea condiționată a lui George Becali, însă sentința a fost contestată de procurorii anticorupție.

Condamnat la închisoare în 2013, George Becali a fost transferat, la solicitarea sa, de la Penitenciarul Jilava la Penitenciarul Poarta Albă, fiind încarcerat în regim deschis.

Becali a fost condamnat la trei ani și jumătate de închisoare, după ce a primit trei ani de detenție în cazul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării Naționale, la care s-au adăugat alte șase luni după condamnarea în dosarul „Valiza”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult