Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Gigi Becali a luat plasă. Nu va da cu sapa la Academia lui Hagi

Gigi Becali a luat plasă. Nu va da cu sapa la Academia lui Hagi

scris de A.P.
2 afisari

Gigi Becali nu a fost selectat joi pentru a face parte din primul grup de deținuți de la Poarta Albă care vor munci la academia de fotbal a lui Gheorghe Hagi, acesta având însă șanse să fie selectat în urma viitoarelor întruniri ale comisiei de specialitate din cadrul penitenciarului care face respectivele selecții.

Comisia pentru selectarea persoanelor private de libertate se va constitui săptămânal, în urma încheierii de contracte de prestări servicii atât cu Academia de fotbal Gheorghe Hagi, cât și cu alți solicitanți de forță de muncă, a declarat pentru Agerpres purtătorul de cuvânt al penitenciarului din județul Constanța, Gabriel Botezan.

Reprezentanții Penitenciarului Poarta Albă și cei ai academiei lui Hagi au încheiat miercuri un contract de prestări servicii, contract pentru care angajatorul a făcut o solicitare în acest sens la finalul anului trecut. Directorul penitenciarului, Gelu Dănuț Dincă, a informat miercuri că administrația instituției pe care o reprezintă a primit o solicitare din partea SC Fotbal Club Viitorul SA în vederea încheierii unui contract de prestări servicii, activitate care a fost finalizată în ziua menționată.

„Obiectul contractului prevede ca penitenciarul să asigure un efectiv de persoane private de libertate, în vederea prestării unor activități lucrative în domeniul  întreținere terenuri sportive și clădiri, interior și exterior. În perioada următoare, comisia constituită la nivelul penitenciarului va selecționa persoanele private de libertate care corespund criteriilor solicitate de angajator, cu respectarea prevederilor legale în vigoare”, a anunțat, printr-un comunicat remis presei, șeful Penitenciarului Poarta Albă.

La sfârșitul lunii octombrie a anului trecut, Gigi Becali a fost transferat, la solicitarea sa, de la Penitenciarul Jilava la Penitenciarul Poarta Albă, fiind încarcerat în regim semideschis. Becali este condamnat la pedepse cu închisoarea în mai multe dosare, având de executat trei ani și șase luni de detenție.

3 comentarii

Titircă Inimăbună 10-01-2014 - 00:16

GIGI NU A LUAT INCA PLASA, DAR MUSAI SA IA !!!

Sa ia o plasa sau o sacosa mai mare, o umple bine cu foi de 100 si merge sa-i faca zambacianu si lui Ponta, ca asa se poarta la socialism.
Pai secretarii de partid nu taiau si spanzurau?

florin 10-01-2014 - 01:57

o sa il tina pe nea gigi ca sa poata ei sa-si faca mersurile.ei au impresia ca lumea traieste pe marte si doar ei sunt pe pamant dar nu este asa.noi stim de tot ce se intampla dar nu avem putere sa actionam insa coruptia incepe de la cel mai mic nivel si urca pana la ultima scara ierarhica

Contra 10-01-2014 - 11:41

Vor sa-l distruga!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult