Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Gigi Becali ar putea ieși temporar din închisoare

Gigi Becali ar putea ieși temporar din închisoare

scris de C.S.
8 afisari

Gigi Becali ar putea părăsi temporar penitenciarul de la Poarta Albă din motive medicale. Finanțatorul Stelei va ieși din închisoare pentru a se opera de hernie de disc cervicală, a anunțat avocatul său.

Gigi Becali ar putea ieși temporar din închisoare.

Potrivit sursei citate, operaţia de hernie de disc a lui Gigi Becali ar urma să fie făcută într-o unitate medicală unde se pot efectua astfel de intervenţii. Intervenţia nu va fi făcută în Spitalul Penitenciar Poarta Albă, acolo unde el se află încă de joi.

Gigi Becali a fost transferat, joi după-amiază, de la Penitenciarul Poarta Albă la Spitalul Penitenciar Poarta Albă, pentru a fi supus unor investigaţii medicale după ce a acuzat dureri de spate. „(…) în urma analizării RMN-ului, s-a stabilit de către medici că este nevoie de o intervenţie chirurgicală”, a declarat avocatul lui Becali, Bogdan Vlad.

Finanţatorul Stelei are de executat o pedeapsă de trei ani şi jumătate de închisoare, după ce a fost condamnat, în 20 mai 2013, la trei ani de închisoare în dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării şi a primit ulterior un spor de şase luni, după alte două condamnări, în dosarul „Valiza” şi în cel al sechestrării celor care i-au furat maşina.

Becali a fost încarcerat la Penitenciarul Jilava până în 29 octombrie, când a fost transferat la Penitenciarul Poarta Albă din judeţul Constanţa, după ce Administraţia Penitenciarelor a aprobat cererea acestuia.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult