Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Gigi Becali e liber! Permisie de cinci zile pentru latifundiar

Gigi Becali e liber! Permisie de cinci zile pentru latifundiar

scris de C.S.
4 afisari

Gigi Becali e liber. Latifundiarul ar fi părăsit penitenciarul de la Poarta Albă în mare secret, în urmă cu două zile. El a primit cinci zile de permisie și se află acasă, alături de familia sa. Potrivit Romania TV, Becali se va întoarce sâmbătă dimineaţă la închisoare. Aceasta este cea mai lunga permisie pe care Gigi Becali a primit-o de la încarcerarea sa, în mai 2013.

Gigi Becali e acasă de două  zile.

Gigi Becali e acasă de două zile.

După ce a fost sancționat de conducerea penitenciarului imediat după prima permisie, pentru declarațiile sale belicoase și aparițiile TV neplanificate, Becali a apelat la discreție de această dată, latifundiarul respectând cu strictețe toate regulile eliberării. Gigi Becali nu are voie să intervină telefonic în emisiuni televizate şi nici să facă declaraţii politice.

Gigi Becali a fost condamnat în mai 2013 la trei ani de închisoare, în dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării şi a primit ulterior un spor de şase luni, după alte două condamnări, în dosarul Valiza şi în cel al sechestrării celor care i-au furat maşina.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult