Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Gigi Becali scos din închisoare de Gică Hagi

Gigi Becali scos din închisoare de Gică Hagi

scris de G. D.
17 afisari

Gigi Becali, patronul echipei Steaua, aflat în penitenciarul Balta Albă în urma unei condamnări de 3 ani și 6 luni de închisoare, își va ispăși o parte din pedeapsă la echipa de fotbal a lui Gică Hagi, după ce penitenciarul a aprobat ieșirea lui Becali la muncă.

Gigi Becali, salvat de Gică Hagi

Gigi Becali, salvat de Gică Hagi (FOTO: FANATIK)

Comandantul Penitenciarului Balta Alba a aprobat cererea făcută de Viitorul Constanța, patronată de finul lui Becali, Gheorghe Hagi. Echipa de fotbal ce aparține Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi a cerut închisorii constănțene mai mulți deținuți pentru activități de întreținere a terenurilor și spațiilor verzi. Unul dintre acești deținuți va fi, evident, Gigi Becali.

Potrivit primelor informații, prima zi de muncă va fi săptămâna viitoare, după ce comisia penitenciarului va alege deținuții pentru muncă.

Deși munca pe care ar trebui să o presteze Becali la Viitorul Constanța este una fizică, pe teren, acesta are deja pregătit un birou în care va lucra în postul de consilier și se va ocupa de managementul echipei, potrivit publicației Fanatik.

Programul de lucru pentru deținuții în regim deschis cuprinde deplasarea la locul de muncă, preluarea lor de personalul companiei care a semnat contractul, după care se face predarea la sfârșitul celor 8 ore de muncă. Pe timpul zilei, niciun gardian nu rămâne la supraveghere deoarece compania contractantă își asumă securitatea deținuților.

Drept răsplată pentru șansa oferită, aceea de a rămâne liber timp de 8 ore pe zi, Gigi Becali i-a promis lui Gocă Hagi un ajutor consistent, financiar și de management. Toate sumele pe care firma trebuie să le plătească penitenciarului, salariile angajaților pe durata contractului, dari și unele achiziții de jucători, toate vor fi suportate de Gigi Becali. “Hagi m-a eliberat! O să facem o echipă tare. Steluţa nu va fi ca Steaua, dar să vedeţi ce jucători îi aduc! Mă voi implica total”, a spus Gigi apropiaților, după cum scrie Fanatik.

Paul Peniu, șeful Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi a confirmat că Gigi Becali va lucra în cadrul Academiei Gheorghe Hagila echipă: “Este adevărat că am trimis acele documente şi am primit un răspuns pozitiv din partea Penitenciarului. Însă, cei de la Poarta Albă, conform legii, ne-au cerut ca, pe lîngă domnul Becali, să angajăm şi alţi deţinuţi. Toţi vor avea salarii, însă nu vi le pot face publice. Nu puteam să-l aducem doar pe domnul Becali. Dânsul va lucra la un sector de la baza noastră”, a spus Peniu pentru Fanatik.

Gheorghe Becali a fost condamnat anul trecut la 3 ani de închisoare pentru schimbul de terenuri cu MApN, după care a primit o nouă condamnare de 3 ani, pentru dosarul Valiza. Instanța a contopit pedepsele și a menținut o singură pedeapsă de 3 ani cu închisoarea, cu un spor de 6 luni. La sfârșitul anului trecut, Gheorghe Becali a obținut transferul la Penitenciarul Balta Albă, singurul care ar fi putut permite ca deținutul să lucreze în Constanța.

14 comentarii

neacsum 08-01-2014 - 16:58

Iarasi facem istorie : Va fi prima oara cand un angajat isi plateste angajatorul. In schimb se reinnoieste traditia, finul se va ploconi in fata nasului.

UnUL 08-01-2014 - 17:04

De data asta ai pus punctul pe i, domnule Neacșu.

Titircă Inimăbună 09-01-2014 - 00:56

SA IL TUF IN NAS PE BECALI !!!
Si pe toti becalitorii, na!
E bine?

Antibasistul 08-01-2014 - 17:38

Vedeți ce-nseamna sa ai bani si pile?
Nici inchisoarea nu o faci asa cum scrie la lege!

Ad 08-01-2014 - 18:40

Si dupa ce iese de la inchisoare ramane falit. Un steag la primarie, unul la prefectura, un teren la Base , altul la Crin sau Ponta…

pathfinder 08-01-2014 - 18:44

Nu cred ca ramane falit.
E exemplu tipic de mitocan idiot „afacerist” in Romania de dupa lovilutie.
Din pacate…

pathfinder 08-01-2014 - 18:45

exemplul…

Ad 08-01-2014 - 18:57

Depinde cat a avut inainte in realitate si daca compari cu cat iese din puscarie e falit.

pathfinder 08-01-2014 - 19:12

Pamanturile nu i le ia nimeni.
Oricum nici nu stiu de ce m-am bagat.
Personajul imi displace.

Gisela 08-01-2014 - 18:59

eu ma bucur pentru el……macedonian simpatic…..

Ad 08-01-2014 - 19:05

Usurel, ca nu are puta taiata. Adica inca nu, ca daca isi pune in cap Basescu ii taie si puta!

Antibasistul 08-01-2014 - 19:16

Sas prost cu nume femeiesc, Gizela il iubesti pe Becali, mergi săsălaule fara creier si fa jumate din pedeapsa lui, LA PUȘCARIE!!!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 08-01-2014 - 19:31

CIU -FULL trist ;
Iarasi te POSEDEAZA ;
IL DIABOLO !

Pribeagul 08-01-2014 - 19:00

🙂

Trebuie sa intelegem ca Lumea nu mai este ce a foat odata. Lumea poate lua deverse infatisri, poate fi amarita, umila, indiferenta, eleganta-ponosita, somptuoasa-saraca, aroganta-umila, de neoprit in excesele ei sau… la pamint…

Lumea poate fi educata? Daca da, cum?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult