Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Gigi Becali va fi eliberat condiționat din penitenciarul Poarta Albă

Gigi Becali va fi eliberat condiționat din penitenciarul Poarta Albă

scris de B.C.R
7 afisari

Magistrații Judecătoriei Medgidia au admis, vineri, cererea omului de afaceri George Becali privind eliberarea sa condiționată din Penitenciarul Poarta Albă.

gigi-becali-ciobanÎn situația în care decizia judecătorilor nu va fi contestată de procurori, Becali va putea pleca acasă la începutul săptămânii viitoare.

„Dacă se admite cererea de eliberare condiționată și nu se formulează contestație din partea DNA, hotărârea rămâne definitivă și, după expirarea termenului prevăzut de lege de trei zile, va fi pus în libertate. Dacă se formulează contestație, în ipoteza admiterii cererii, atunci rămâne încarcerat până se va soluționa contestația. (…) Eu cred că se va admite cererea”, a declarat avocatul lui George Becali înainte ca instanța să se pronunțe. Potrivit acestuia, clientul său întrunește toate condițiile legale pentru a fi eliberat condiționat.

George Becali a scos în evidență, în fața judecătorilor, actele caritabile pe care le-a făcut în timpul în care s-a aflat în penitenciar.

Condamnat la închisoare în 2013, George Becali a fost transferat, la solicitarea sa, de la Penitenciarul Jilava la Penitenciarul Poarta Albă, fiind încarcerat în regim deschis.

Becali a fost condamnat la trei ani și jumătate de închisoare, după ce a primit trei ani de detenție în cazul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării Naționale, la care s-au adăugat alte șase luni după condamnarea în dosarul „Valiza”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult