Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Gigi Becali va fi executat silit pentru că a făcut femeile curve

Gigi Becali va fi executat silit pentru că a făcut femeile curve

scris de Matei Iliescu
4 afisari

CNCD a hotărât – cu cinci votui „pentru” şi unul împotrivă – amendarea contravenţională a lui Gigi Becali cu 2.000 de lei pentru o afirmaţii jignitoare la adresa femeilor,făcute în timpul unei emisiuni la postul Antena 2, din 27 aprilie 2011.

Gigi_BecaliPrimăria sectorului 1 este obligată să-l execute silit pe Gigi Becali, de către Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD), care l-a amendat pe finanţatorul echipei Steaua cu 2.000 de lei, pentru afirmaţii denigratoare şi discriminatorii la adresa femeilor.

Amenda se va achita la Primăria sectorului 1 Bucureşti, conform Ordonanţei 2/2001 privind regimul contravenţiilor. Contravenientul este obligat să trimită dovada plăţii către CNCD„, se arată în hotărârea Consiliului, care precizează că în termen de 15 zile de la data emiterii, în cazul în care nu e contestată în instanţa de contencios administrativ, aceasta „constituie de drept titlu executoriu”.

Gigi Becali a refuzat să plătească amenda, astfel că CNCD a cerut Primăriei sectorului 1 Bucureşti executarea silită  a hotărârii emisă în 29 iunie 2011, au declarat, joi, pentru Mediafax, surse administrative.

„Nu sunt adeptul înşelăciunii, să înşel. Sunt adeptul să fii om fidel, dar totuşi şi ţineţi minte lucrurile astea: bărbatul care înşală este şmecher, iar femeia care înşală este curvă„, a spus Gigi Becali în emisiunea respectivă

8 comentarii

Ciu Huhu 04-08-2011 - 16:48

La mintea lui, nu-i de mirare.

Tache 04-08-2011 - 23:53

Gigi Becali calcă pe bec, a decis neokominternul !

Acu’ mă întreb şi eu: cine naiba mai sunt şi trepăduşii ăştia de la CNCD şi ce nevoie este de “serviciile” lor în orice ţară ai cărei cetăţeni preţuiesc libertatea, în locul bletematului marxism UEropean? Unde mai pui faptul că, omul şi-a exprimat convingerile sale religioase, chiar dacă la modul mai necizelat, dar totuşi în acord cu învăţătura Sfintei Scripturi – să ne aşteptăm de-acum înainte ca agenţii CNCD să iasă în misiune Duminica la Sfânta Liturghie, apoi să amendeze parohiile pentru viziunile intolerante ale preoţilor faţă de homalăi, sectari şi vrăjitori?
România este ţară ortodoxă loaze nenorocite şi avem dreptul să ne exprimăm valorile când şi cum vrem noi, fără frică de amenzi şi alte represalii – băgati la cap!
Gigi Becali ar trebui să acţioneze în instanţă CNCD, chiar dacă suma e una modica pentru el (2.000 Lei), de dragul principiilor şi pentru a-i învăţa o lecţie despre drepturile omului, date întâi de toţi şi toate de bunul Dumnezeu şi apoi consfinţite în Constituţia României.
Un drept neexercitat e un drept inexistent – pe ei Gigi, nu-i lăsa, la faza asta întreaga suflare a ţării te sprijină !

niky 05-08-2011 - 00:51

neokominternul conduce Europa şi lumea. Libertatea de exprimare e numai pentru neokominterniştii. Sunt in ONG-uri sprijinite de guvern şi dictează. Auzi, „combate discriminarea”… Păi combate ideatic, nu comte represiune. Ei reprimă, pedepsesc ceea ce e cu totul altceva. Păi dă voie şi pedepsitului să pedepsească pe cel ce pedepseşte (Adică CNCD). Deci, aceştia sunt o instanţă deasupra instanţei. Înţeleg să propună magistraţilor, să ceară să se pronunţe instanţa judecătoarească, dar, ei sunt suprainstanţă… Interesant! Sunt putere în stat. Cine a ales-o? Staul, Parlamentul le-a cesionat din putere şi cu ce drept?

urbos 05-08-2011 - 01:05

Ca si CNA acest CNCD e o alta porcarie in afara legii, care se suprapune Justitiei.
In ceea ce priveste activitatea ONG-urilor e foarte simplu sa le separi pe cele bune de cele ticaloase. Cele bune urmaresc si sactioneaza activitatea INSTITUTIILOR si AUTORITATILOR STATULUI, cele ticaloase urmaresc persoane, firme si institutii private.

Arhimede 05-08-2011 - 07:57

CNCD-ul este condus de un ungur.
Pînă acum nu a fost sancţionat nici-un ungur pentru declaraţiile defăimătoare la adresa românilor, făcute în emisiunile Tv în limba maghiară.
Exemplu: cele ale primarului din Sf. Ghoeorge

Ghita Bizonu' 05-08-2011 - 11:14

Deci CNCD a decis : femeile sunt curve !!!
Ma rpg prostioara lu Jiji nu este a lu Jiji face parte din fondul comun al culturii europene (si nu numai europene). Ma rog diblu standard samd .
Insa Ciobandante a zis „femeile care inseala” .
CNCD a decis ca toate femeile au fost dicriminate … nu numai cele infidele ….

Ghita Bizonu' 05-08-2011 - 11:18

Am o idee. Sa fie intrebate doamnele ce parere au despre un sot care in 20 de ani de casatorie nu si-a inselat nefasta. Cred ca termneul cel mai publicabil ar fi „un bou!”

LUISA 05-08-2011 - 13:02

Da, asa e femeile care inseala sunt curve. e foarte corect! CNCD TREBUIE DESFIINTAT!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult