Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Giovani Becali a făcut scandal la tribunal VIDEO

Giovani Becali a făcut scandal la tribunal VIDEO

scris de C.F.V.
7 afisari

Giovani Becali a ridicat tonul, a cerut să i se pună cătuşe la mâini şi chiar s-a băgat în boxa unde de regulă stau persoanele arestate, marţi, la Tribunalul Bucureşti.

Giovani Becali a făcut scandal la tribunal

Fostul impresar Ioan (Giovani) Becali s-a arătat marţi nemulţumit faţă de decizia magistratului de la Tribunalul Bucureşti, care judecă procesul privind transferurile din fotbal, de a respinge mai multe întrebări puse de avocaţi unui martor, care a lucrat la Federaţia Română de Fotbal. Acesta s-a supărat, totodată, că judecătoarea Geanina Teodorovici nu a dorit să rectifice un pasaj din declaraţia martorului respective, transmite Agerpres. Cu greu Cristi Borcea şi fratele lui Giovani, Victor Becali, l-au calmat.
”Ce văd aici nu am văzut în 20 de ani de democraţie. Treziţi-vă băi. Mă sacrific eu. Gata, doamnă judecătoare, chemaţi poliţia să mă pună în cătuşe. Nu îmi e frică. Unde trăim aici?

Nu lăsaţi martorul să declare ce vrea. Declaraţia mea este una ţărănească şi o consemnaţi aşa cum vreau eu. O să daţi socoteală pentru ceea ce faceţi aici. Băi avocaţilor, dormiţi? Martorul nu îl lăsaţi, expertiză nu aţi vrut să faceţi. Toată lumea vine aici şi tremură, vin oamenii cu frică aici, pentru că nu vor să ia 15 ani de puşcărie. Vine Copos: aoleu s-a întârziat două ore procesul, dar nu zice nimic, pentru că îi este frică. Ai fost ministru în Guvernul României!”, a strigat Giovani Becali în sala de judecată.
După ce judecătoarea i-a arătat că a făcut modificarea în declaraţia martorului, Giovani Becali a ieşit din sala de judecată, spunând că i-a crescut tensiunea şi trebuie să meargă să bea apă. Procesul a fost reluat după câteva minute, marţi fiind stabilit ultimul termen al dosarului.
Pe 2 octombrie 2008, Direcţia Naţională Anticorupţie i-a trimis în judecată pe George Copos, preşedinte şi patron al clubului de fotbal Rapid Bucureşti, Mihai Stoica, fost director al clubului de fotbal Oţelul Galaţi, Jean Pădureanu, preşedinte al Clubului de Fotbal Gloria Bistriţa, Gheorghe Popescu, fost angajat al firmei ‘Becali sport’. Toţi sunt acuzaţi de înşelăciune, evaziune fiscală în formă continuată şi spălare de bani.

6 comentarii

TOM Cc 21-02-2012 - 18:39

un bisnitar ,ajuns acum” mare „om de afaceri !! Un om de nimic, un jegos care se da cel mai curat si cel mai cinstit dintre romani !!

capra 21-02-2012 - 21:41

Tare as vrea sa ii vad pe acesti derbedei ajunsi in fata unor judecatorii din legislatii mai respectate decit cele din Romania.
Tonul nepotrivit ,atitudinea agresiva (vezi acest barbugiu) si lipsa de respect fata de curtea de judecata ,la orice nivel se transform aion amenzi si chiar termene in puscarie,\.Dece nu si la noi .Ce au acesti parveniti in plus fata de restul oamenilor de li se permite orice?

vic 22-02-2012 - 10:38

cestiunea’ cu taiatu destului’ a dat bine la prosti atunci ,..acum albanezoidu’ se cere legat.. pentru impresia artistica ,de fapt un om de rind era ras tuns si la pirnaie ,..merita 20 de ani de pirnaie si confiscarea prea cinstitei agoniseli ,dar..pentru asta iti treba’ justitie nesuspendata”

प्रिंस Parpanghel Carpathians 22-02-2012 - 10:52

Don gioVani s-ar sacrifica cu numa’h 20jdeani! Cu 200 eventual, personal, iar ceilalti I D E M . HOTIA generalizata ridicata la RANG de LEGE ! Confiscarea tuturor AVERILOR obtinute prin FRAUDE ! Reintroducerea PEDEPSEi CAPITALE si EXTINDEREA in DOMENILE de INTERES NATIONAL !

mariana 22-02-2012 - 11:36

acesti drbedei la puscarie cu ei. trebuie sa-si justifice averea aia colosala daca a facut-o prin munca cinstita bine daca nu tot confiscat si leprele la puscarie.Hai doamne ajuta.

eu 23-02-2012 - 01:33

BRAVO , asa trebuie , sa vada si lumea ce justitie avem in Romania.Cand aud de DIICOT sau DNAn le tremura picioarele la asa judecatori ,,cinstiti,,.
Mergi pana la capat nea Giovany, te sustin. Nimeni niciodata nu poate fi condamnat fara probe certe.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult