Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Gregorian Bivolaru a fost arestat în Franța pentru viol

Gregorian Bivolaru a fost arestat în Franța pentru viol

scris de C.S.
229 Afisari

Gregorian Bivolaru a fost arestat în Franța, alături de alte 40 persoane suspectate că ar avea legături cu un cult internațional de yoga. 

Gregorian Bivolaru a fost arestat în Franța, alături de 40 de membri ai unei secte internaționale de yoga tantrică. El este acuzat, printre altele, de trafic de persoane, viol și constituire a unui grup infracțional organizat care răpea oameni, transmite Liberation.

Bivolaru a fost ridicat din locuința sa situată într-o suburbie a Parisului, în Val-de-Marne. Poliția franceză a demarat o operațiune de amploare, iar descinderi au avut loc simultan în mai multe orașe din Franța, precum Paris, Seine-et-Marne, Val-de-Marne și Alpes-Maritimes. În total, 41 de persoane au fost arestate. Gregorian Bivolaru se folosea de rețeaua sa internațională de yoga pentru a racola femei tinere, pe care „le îndoctrina”, le sechestra și le exploata sexual. Potrivit RFI, Gregorian Bivolaru, în vârstă de 71 de ani, își sechestra adeptele zile întregi în mai multe locuințe din suburbiile Parisului, femei cu care „își satisfăcea apetitul sexual”. În momentul reținerii sale, acesta ținea sechestrate 26 de femei în condiții „de izolare și igienă precare”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS