Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Guvernul a trimis DNA documentele privind ordonanța ASF

Guvernul a trimis DNA documentele privind ordonanța ASF

scris de G. D.
2 afisari

Victor Ponta a declarat că guvernul a trimis actele solicitate de procurorii DNA, referitoare la procedura de emitere a Ordonanței de Urgență privind Autoritătea de Supraveghere Financiară.

Guvernul României

Guvernul României

„Noi le-am dat deja de la Guvern. Guvernul a pus la dispoziţie, noi, de fapt, de o săptămână ne-am tot rugat de cei de la DNA să le dăm documentele, ca să vadă şi dânşii despre ce e vorba”, a afirmat premierul Victor Ponta, însă nu a precizat în ce mod s-a rugat guvernul de DNA să le trimită actele respective.

Direcția Națională Anticorupție anchetează mai multe persoane în legătură cu un presupus trafic de influență în favoarea companiei de asigurări Carpatica, în spatele căruia s-ar putea afla fostul ministru al finanțelor Daniel Chițoiu și soția sa. Procurorii sunt de părere că ordonanța ASF a fost promovată și emisă pentru a favoriza, în mod ilegal, Carpatica.

Pentru a reface traseul emiterii acestei ordonanțe, procurorii au cerut guvernului toate documentele legate de modul în care a fost promovată și introdusă pe ordinea de zi ordonanța, însă reprezentanții guvernului au întârziat să trimită actele. DNA a trimis o adresă ultimativă, prin care solicita trimiterea documentelor până marți, în caz contrar urmând ca procurorii să vină să le ridice de la sediul guvernului.

1 comentariu

digital 11-02-2014 - 20:00

……………a afirmat premierul Victor Ponta, însă nu a precizat în ce mod s-a rugat guvernul de DNA să le trimită actele respective…………….

?????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult