Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Hoţul CFR vrea acasă: Necolaiciuc se dă pe mâna Justiţiei

Hoţul CFR vrea acasă: Necolaiciuc se dă pe mâna Justiţiei

scris de P.C.R.
7 afisari

Mihai Necolaiciuc nu intenţionează să declare apel împotriva ordinului de extrădare pronunţat de o instanţă din SUA.

Necolaiciuc ar putea baga in puscarie multa lume asa zis buna„La data de 17 martie 2011, Ministerul Justiţiei a fost informat de către Departamentul de Justiţie al SUA în legătură cu împrejurarea că Mihai Necolaiciuc a anunţat instanţa americană şi Departamentul de Stat că nu intenţionează să declare apel împotriva ordinului de extrădare pronunţat de această instanţă. În aceste condiţii, ar urma ca Departamentul de Stat al SUA să emită ordinul de predare efectivă, aceasta urmând a avea loc pe cale de cooperare poliţienească”, arată un comunicat Ministerului Justiţiei.

Instanţa competentă americană a aprobat extrădarea către România a fostului director al CFR Mihai Necolaiciuc, potrivit unei informări din data de 2 martie a Departamentului de Justiţie al Statelor Unite ale Americii, comunicat Ministerului Justiţiei.

Decizia instanţei americane a venit ca urmare a cererilor de extrădare transmite autorităţilor din SUA în februarie 2008 şi septembrie 2009.

MJ precizează că în legătură cu Mihai Necolaiciuc au fost înaintate autorităţilor americane trei cereri de extrădare, scrie Realitatea.net.

Necolaiciuc este trimis în judecată de procurorii anticorupţie în trei dosare penale, în legătură cu fraudarea CFR.

Mihai Necolaiciuc se află în custodia autorităţilor americane, fiind arestat în vederea extrădării către Mihai Necolaiciuc, începând cu data de 23 iunie 2009.

3 comentarii

Didos 18-03-2011 - 09:07

Pana ieri a-si fi pus pariu cu oricine, ca Hayssam,Popa si Necolaiciuc nu vor ajunge niciodata inapoi in tara, caci daca vor ciripi, vor declansa tsunami , care vor zgaltai multe scaune. Acum nu mai sunt asa de sigur….?! Va dati seama ce munca va fi cu Necolaiciuc ca sa fie convins sa vorbeasca numai dupa dictare si cate i se vor promite in schimb? Aici e munca nu gluma ! Daca totusi va ajunge in tara mass-media va avea mult si bine de asteptat ca sa-i ia un interviu . Intai dresura si apoi interviul!

Viorica Ianc 19-03-2011 - 06:12

Se termina banii (valori) furati ? America, oriunde in lumea asta daca nu ai bani sa te sustzii esti pa terminate.
Orice parazit daca nu mai are ce suge moare.

Ciu Huhu 19-03-2011 - 09:16

Hotul vrea acasa sa fure iarasi zeci de milioane de euro? Ptiu!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult