Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei I s-a facut rau in sala de judecata: Catalin Chelu, dus la spital

I s-a facut rau in sala de judecata: Catalin Chelu, dus la spital

scris de M.A.
4 afisari

Omul de afaceri Cătălin Chelu a fost transportat marţi cu ambulanţa la spital, după ce i s-a făcut rău în timpul procesului în care se judeca recursul la decizia privind menţinerea sa în stare de arest preventiv, în dosarul în care este acuzat de tentativă de mituire a fostului secretar de stat în Ministerul Administraţiei şi Internelor, Dan Valentin Fătuloiu, transmite Agerpres.

catalin-chelu-a1

Catalin Chelu (Foto: a1.ro)

Curtea de Apel Bucureşti a amânat, marţi, judecarea recursului, după ce lui Chelu i s-a făcut rău în sala de judecată şi a fost dus cu ambulanţa la Spitalul Universitar din Bucureşti.

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au dispus pe 14 decembrie trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a omului de afaceri Cătălin Chelu şi a celorlalţi trei inculpaţi, acuzaţi că au încercat mituirea fostului secretar de stat în Ministerul Administraţiei şi Internelor, Dan Valentin Fătuloiu.

Potrivit DNA, au fost deferiţi justiţiei Cătălin Chelu, asociat şi administrator al mai multor societăţi comerciale, în sarcina căruia s-au reţinut infracţiunile de dare de mită şi cumpărare a influenţei, Gabriel Constantinescu, Antonel Bunu şi Ştefan Badea, oameni de afaceri apropiaţi ai lui Chelu, în sarcina cărora s-a reţinut complicitate la infracţiunea de dare de mită.

Curtea de Apel Bucureşti (CAB) a decis pe 25 noiembrie menţinerea în stare de arest preventiv a omului de afaceri Cătălin Chelu, precum şi a lui Gabriel Constantinescu, Antonel Bunu şi Ştefan Badea, acuzaţi că au încercat mituirea fostului secretar de stat în Ministerul Administraţiei şi Internelor Dan Valentin Fătuloiu. Judecătorii au menţinut în parte hotărârea Tribunalului Bucureşti.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult